Po dolasku u Beograd, Anastasija Gudelj nije gubila vreme menjajući svoj fizički izgled. Uprkos svojoj izrazitoj dugoj smeđoj kosi, talentovana pevačica hrabro se odlučila da transformiše frizuru odlučivši se za kraću šišanje i delikatno izvlačeći svetlije pramenove. Uzimajući u obzir činjenicu da je on ponosni vlasnik vlastitog salona koji nudi širok spektar usluga posvećenih poboljšanju ljepote i pružanju vrhunske njege, Anastasiji je bilo teško izabrati njega.Izgled Anastasije Gudelj doživio je značajnu transformaciju jer je njena duga, raskošna smeđa kosa, koja je nekada bila njen zaštitni znak, sada prošlost.

 

 

Kako bi dodatno prikazala transformaciju svoje frizure, Anastasia je na svom Instagram profilu dokumentirala svaki korak očaravajućeg procesa. Iako do sada nismo bili svjedoci konačnog ishoda, neosporna je sigurnost da će njen idealan izgled besprijekorno upotpuniti svježa frizura.

 

 

Anastasija je izazvala priličnu pometnju među ljudima oko sebe kada je donela smelu odluku da ne samo promeni frizuru, već i prezime. Ovaj neočekivani izbor mnoge je zatekao, ali začudo, njena majka nije bila nimalo zatečena. Naime, Ceca je izrazila nepokolebljivu podršku dugogodišnjim srpskim običajima koji nalažu da žena treba da preuzme prezime svog muža.

 

 

Polazeći od svog ličnog iskustva, Ceca se i sama pridržavala ove tradicije preuzevši prezime svog supruga, a ova lična veza samo dodatno učvršćuje njeno uverenje da podržava ovu vekovnu praksu. Ceca, ponosna majka, sa najvećim samopouzdanjem veruje da ne postoji apsolutno nijedan razlog zašto bi žena skrenula sa puta kojim je krenula, i svesrdno podržava i smatra da je sasvim prihvatljivo da krene njenim stopama, i dasvaka žena zaslužuje pravo vlastitog izbora.

Preporučujemo