Aleksandra Prijović, oličenje uspeha i velike potražnje u muzičkoj industriji danas, iznikla je iz skromnih početaka kao obična devojka iz komšiluka. Svoje odrastanje u Belom Manastiru, uz majku Borku Mihajlović (49) i pokojnog dedu, prihvatila je samouvereno, nakon razvoda majke od Aleksandrinog oca Nedeljka Prijovića.

 

 

Aleksandra Prijović samouvereno je nasledila talenat i sluh svoje majke Borke, koja je takođe bila talentovana pevačica. Uz nepokolebljivu podršku svojih roditelja, neustrašivo je nastavila sa svojom strašću da krene stopama svoje majke.

 

Učešće na renomiranom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” donelo joj je slavu, uspeh koji hrabro pripisuje uticaju i vođstvu svoje majke. – Možda njoj, kao i svoj drugoj djeci, nedostaje taj roditelj, kad je on tu, meni nedostaje, kad je situacija obrnuta, njemu nedostaje otac, meni nedostaje. Lijepa je stvar okupiti se, ali kada stvari krenu po zlu, stvari ne idu kako treba, nismo imali izbora nego da to uradimo. Sada je odrasla, sve razume i prihvata. Svi roditelji mogu učiniti sve za svoju djecu jer neće odustati od njih.

 

 

” Neizmjerno sam zahvalna Bogu na svemu, ne samo na njenom izvanrednom uspjehu i novostečenoj zvijezdi, već i na nevjerovatnoj individui koju je postala. Kao moja kćerka, kao djevojčica, kao osoba, ona je daleko nadmašila moje nade i snove. ”

 

 

 

Aleksandra Prijović deli odličnu vezu sa drugom suprugom svog oca. Pored svog izuzetnog talenta i brojnih uspeha, pažnju medija plijeni i snažnim porodičnim vezama sa roditeljima, tazbinom, Brenom, Bobom i suprugom Filipom Živojinovićem. Kao pevačica neupitnog glasa, uživala je u blaženom četvorogodišnjem braku i dosledno izražava svoje duboko divljenje i poštovanje svojim roditeljima, Borki i Nedeljku, koji su joj bili ogromna podrška tokom celog njenog puta u muzičkoj industriji. 2018. godine, na Filipovom i Aleksandrinom venčanju,

Preporučujemo