Pjevačica Neda Ukraden samouvjereno održava svoj izgled, ostavljajući i mlađe kolege da zavide na njenoj besprijekornoj figuri. Neda Ukraden samouvjereno potvrđuje da je uključivanje kuhanih jela, povrća, maslinovog ulja i mediteranske hrane u prehranu, uz ostale namirnice bogate vitaminima, ključ za postizanje njene besprijekorno vitke figure. Proslavljena pjevačica ističe važnost uravnotežene prehrane i svakodnevnog religioznog izvođenja jutarnjih vježbi, koje nikada ne zanemaruje.Neda Ukraden, koja zrači ljepotom kao nikada prije, plijenila je pažnju svih otkrivajući dugo čuvanu tajnu svog besprijekornog izgleda.

 

 

 

Neda, sa dozom samopouzdanja, otvoreno priznaje da, iako sebi dopušta povremeno uživanje u slatkim kolačima i drugim primamljivim poslasticama, ona nikada ne propušta da se oporavi marljivo pridržavajući se svoje dobro zaokružene prehrane i rigorozne rutine vježbanja sljedeći dan. Usred burne ere koju je izazvala nemilosrdna pandemija koronavirusa, ona neustrašivo otkriva da se zapravo nagomilala nekoliko kilograma viška, što ju je navelo da hrabro prihvati veoma traženu liposukcijsku dijetu, omiljeni izbor među brojnim svetila, kako bi brzo povratila svoju nekada vitku figuru.

 

Sa nepokolebljivim samopouzdanjem, marljivo se pridržavala plana ishrane usredsređenog na proteine, vešto zaobilazeći sve ugljene hidrate i štetne šećere koji bi mogli da ometaju njen napredak.

 

 

Samouvjereno je konzumirala zdrave šejkove svaka četiri sata i uživala u velikim količinama salate i mesa.  Večera: Priuštite si utješnu i hranjivu činiju potaža od brokule. Profesionalni savjet: Borite se protiv bolova gladi tako što ćete utažiti žeđ čašom vode ili okrepljujućim čajem od đumbira. Ručak: Prepustite se ukusnom i zadovoljavajućem obroku šnicle i živopisnoj zelenoj salati. Doručak: Definitivno započnite svoj dan kako treba osvježavajućim voćnim smutijem.

Preporučujemo