Potraga za Dankom Ilić i dalje je u tijeku, a policija predano ulaže napore. Trenutno je istraga krenula u novi tok, a postoje tri ključna dokaza koji mogu otkriti gdje se nalazi neuhvatljiva Danka.

1) Veštačenje mobilnog telefona majke

Ivani Ilić, majci nestale djevojčice Danke, nadležni su jučer oduzeli telefon i poslali ga na vještačenje. U sklopu opsežnog istraživanja veza i udruživanja obitelji Ilić, policija je provela ovu akciju.

Analizom podataka dobivenih s mobilnog uređaja Dankine majke mogu se doći do dodatnih saznanja ili osoba koje su relevantne za istragu.

Bitno je istaknuti da pregled telefona Dankine majke i privođenje roditelja na ispitivanje u povodu nestale dvogodišnje kćeri Danke Ilić, ne treba tumačiti kao naznaku sumnje ili optužbe za bilo kakvo nedjelo. s njihove strane.

2) Analiza podataka sa baznih stanica

Nakon što je obustavljena potraga na terenu za nestalom Dankom Ilić, nadležni provode temeljitu provjeru podataka dobivenih s baznih stanica mobilne telefonije na području Banjskog Polja. Svrha ove istrage je utvrditi gdje su se nalazile sve osobe koje su se u kritičnom razdoblju u utorak nalazile u neposrednoj blizini mjesta gdje je Danka nestala.

Uspoređivanjem ovih podataka s izjavama svih osoba koje je policija ispitivala nakon nestanka djevojčice, mogu se pojaviti potencijalne razlike u njihovim iskazima, što predstavlja nove mogućnosti za istraživanje u istrazi koja je u tijeku.

3) Provjera detalja prijave nestanka

Dok je potraga na terenu obustavljena, istraga o Dankinom nestanku još uvijek traje. Trenutno su osobni životi i veze svih rođaka pod lupom. Izjave koje su dali članovi obitelji, zajedno s detaljima navedenim u majčinoj prijavi o nestanku djeteta – uključujući točno vrijeme incidenta, njihovo prijašnje mjesto prije nestanka i kasnije kretanje majke – pomno se preispituju.

Preporučujemo