Danas je jedna od najtrijumfalnijih pevačica koja se katapultira u centar pažnje kroz cenjenu platformu takmičenja “Zvezde Granda”. Uz impresivnu diskografiju od tri albuma, njene pjesme postale su himne urezane u srca mlađe generacije.

 

 

Neustrašivo pomičući granice svojom muzikom, njeni muzički spotovi stalno prednjače ispred svog vremena. Sada je Milica Pavlović našla nekoga da je zaštiti – ova šarmantna dasa je neodvojiva od nje (fotografija). Pjesme “Tango”, “Domination”, “Goddess”, “Mogla sam” podigle su ovu zadivljujuću brinetu na vrhunac Erstradskog neba, a singl “Sexy Senorita” joj je donio trajni nadimak koji danas ponosno nosi.

 

 

Devojka sa slike je nesumnjivo Milica Pavlović. Pavlovićeva je nesumnjivo jedna od najrenomiranijih pevačica koje su izašle iz takmičenja “Zvezde Granda”, a sa izuzetnom putanjom koju trenutno utire, evidentno je da joj vrhunac tek stiže! Samo da pojasnimo, treba napomenuti da majka Milice Pavlović, Mirjana Đorđević, nikada nije tražila publicitet, uprkos zategnutom odnosu sa ćerkom. Naime, o Milici su sa samo tri meseca u Donjem Bunibrodu brinuli baka i deda Rada i Vladimir. Majka Milice Pavlović neustrašivo je nastavila život u Grabovnici, jer meštani tvrde da je tokom tri decenije pretrpela ogromne patnje za ćerku.

 

Prema rečima komšinice Slavice, Mira je uporno odbijala da Milicu poveri baki i dedi u Bunibrodu, ali se navodno suočila sa prinudom Miličinog oca Dragoslava i njegovih roditelja Rade i Vladimira. Komšije kažu da je Mirjana bila prinuđena da ostavi ćerku kod bake i dede u selu Bunibrod dok se ne nastani kod muža u Švajcarskoj. Međutim, na Miličin 31. rođendan, njena majka je objavila rođendansku poruku.

Preporučujemo