Nakon svadbe Nemanje i Anastasije, javnost je zaintrigirano pratila Oliverinu povlačenje sa društvenih medija. Njeno odsustvo iz online sveta izazvalo je nagađanja i različite reakcije. Dok neki smatraju da je ovo znak potpunog rasula, drugi su optimističniji i veruju da je to njihova odluka da privatnost stave ispred javnog života.Anastasija Ražnatović pre nekoliko dana udala se za svog izabranika, Nemanju Gudelja. Ceremoniju su upriličili veoma intimno samo sa porodicom i prijateljima kao i najbližim saradnicima, među kojima je bio i Rašid, vozač slavnog fudbalera. Nakon udaje, Anastasija i Nemanja uplovili su se u periodu bez turbulencije a to je ujedno i vreme koje će posvetiti jedno drugom nakon tragedije koja se nedavno dogodila.

 

Ono što svakako svi primećuju jeste da je Anastasija u poslednje vreme izuzetno svedena u objavama – možemo videti njene smerne fotografije iz porodičnog doma kao i slike u kojima je potpuno prirodna i blažena. Cecina naslednica više ne kači fotografije iz noćnih provoda već joj je porodični život, čini se doneo ono što je čitav život tragao.

 

 

Ona i Nemanja svili su svoj kutak u kom se rađaju prelepe uspomene a podršku od Olivere, Nemanjine majke čini se još nisu dobili. Svekrva lepe Tase se još uvek nije oglasila povodom udaje a nalog na Instagramu ponovo je zaključala za javnost.

 

 

Pročitajte Prst u oko na bitan datum – Olivera se ipak oglasila čestitkom Brak Nemanje i Anastasije Da li se iza toga krije potpuno rasulo ili ipak ne, ostaje da vidimo a možda će ipak spustiti loptu kada se konačno uveri u to da je njen sin presrećan u braku s Anastasijom…

Preporučujemo