Lepa Lukić, poznata pevačica narodne muzike, veoma je ponosna što ima 83 godine. Oseća se srećno i zdravo jer je uvek vesela, ima jak odbrambeni sistem i dobre gene je dobila od mame. Lepa Lukić je nedavno smislila poseban način da ostanete zdravi… Lepa Lukić ima poseban način da pomogne osobama koje imaju visoku temperaturu.Uvjeravam vas da tokom cijelog svog postojanja nikada nisam doživio groznicu. Od trenutka kada sam došla na ovaj svijet, moja tjelesna temperatura je konstantno ostala na stabilnih 36 stepeni Celzijusa, i to je slučaj sve do ovog trenutka.

 

Ne volim hranu koja je previše začinjena ili jaka. Više volim hranu koja je prirodna i jednostavna, poput jela koja jedete kašikom. Ne volim baš roštilj, ali ponekad jedem meso. Jednostavno nisam veliki obožavatelj toga. Ne volim kuhati, pa hranu najčešće naručujem iz restorana. Više volim suve, domaće kolače umesto fensi. Ne jedem puno slatkiša i generalno ne jedem previše.

 

 

 

Lepa kaže da je radila različite stvari kako bi se brinula o svom zdravlju, poput odlaska kod lekara, ali nije uradila ništa da promeni izgled. Kaže da je način na koji izgleda zbog osobina koje je dobila od svojih roditelja. I moja mama i ja imamo glatka lica sa vrlo malo bora. Ne idem kod kozmetičara, već koristim specijalne proizvode iz Amerike koji se dostavljaju na kućnu adresu.

 

 

Naučili su me da napravim svoju masku za lice i tretman koji zaista uživam da koristim jednom sedmično. Međutim, čak i da nisam imala dobre gene, nijedna krema ne bi mogla sakriti moje bore. Osim toga, želim da starim graciozno i ​​da se ponosim svojim godinama.

Preporučujemo