Sigurni naslednici legendarnog Siniše Mihajlovića, njegov sin Dušan i ćerka Virdžinija, sa svojom naslednicom, juče su samouvereno odleteli u srpsku prestonicu. U pratnji ćerke Vjolante Voljako, Miha zadivljujuća mlađa ćerka samouvereno je stigla, a njenog brata Dušana na beogradskom aerodromu Nikola Tesla srdačno je dočekao Sinišin rođeni brat.

 

 

Mišina unuka Violante, koja je nedavno proslavila drugi rođendan, prvi put je stigla u Beograd. Stric Dražen ju je srdačno zagrlio i oprostio se od Mihinog nećaka i nećakinje prije nego što su svi zajedno krenuli s aerodroma. Ćerka Miha, kao i ostala deca proslavljenog fudbalera, oduvek su gajila duboko divljenje prema Srbiji. U svom domu, oni svim srcem prihvataju i poštuju sve srpske tradicije, što je svedočanstvo Sinišine istinske poniznosti i prizemnosti, uprkos njegovom ogromnom uspehu.

 

Legendarni Siniša Mihajlović, slavljen kao najveći srpski fudbalski šampion, najbolji strelac i izuzetna ličnost, sahranjen je u Rimu prošlog decembra sa izuzetnom veličanstvenošću i dostojanstvom. Pored njegove voljene porodice, pojedinci iz celog sveta oprostili su se od ovog izvanrednog vođe, saboraca i poštovanih fudbalera koji su se neizmerno divili izuzetnom Mihinom nasleđu tokom svojih slavnih karijera. Siniša Mihajlović će zauvek biti slavljen kao neustrašivi fudbaler koji je genijalno manevrisao pored protivničkih igrača, vešto izmičući im po potrebi, da bi na kraju obezbedio golove u poslednjem trenutku.

 

Bio je strastven pojedinac, koji je iznad svega davao svoje voljene, posebno svoju nepokolebljivu suprugu Arijanu, koja ga je uporno podržavala u svim teškoćama, što je rezultiralo blagoslovom njihovog petoro izuzetne djece. Štaviše, pokazao je izuzetnu samilost kao izuzetan humanitarac. Zauvijek će ostati upamćen kao izuzetna osoba besprijekornog karaktera, strastveni zagovornik pravde i svjetionik poštenja i dobrote, čija je svaka riječ odjekivala pozitivnošću i istinom.

Preporučujemo