Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića od samog početka privlači značajnu medijsku pažnju. Uprkos stalnom prisustvu skandala i glasina, par je uspeo da ostane zajedno impresivnih 14 godina. Uprkos nedavnom božićnom skandalu, koji je nesumnjivo testirao njihovu vezu, nema konkretnih dokaza koji bi ukazivali na to da će se rastati. Vrijedi napomenuti da je Jelena tog dana prijavila Duška policiji zbog nasilja u porodici, zbog čega mu je izrečena zabrana od 30 dana da joj se obrati.

Međutim, Duško je na društvenim mrežama demantovao optužbe, dok je Jelena odlučila da se o tome javno ne bavi. Inače, Jelena je poznata po svojoj otvorenosti i nepokolebljivom mišljenju o svemu i svakome. Nedavno je u emisiji Ognjena Amidžića neustrašivo razgovarala o muževljevom izazovnom odrastanju, ističući njegov put od nedaća do slave i bogatstva.

 

Osim toga, samouvjereno je priznala da nije od onih koji zaziru od oštrih primjedbi i rijetko se izvinjava. Međutim, ona takođe poseduje sposobnost da prepozna svoje greške i spremno ih prizna. Štaviše, opšte je poznato da je Jelena ranije svoju nepokolebljivu kritiku uputila pevačici Kiji Kockar. Međutim, Jelenin stav se drastično promenio kada je saznala koji je razlog za Kijin postupak.

 

Ispostavilo se da je Kijina majka uporno hranila Duška u restoranu u kojem je radila, pomažući mu u teškim godinama dok je nastavio karijeru u fudbalu. Shodno tome, Duško je pozvao Jelenu da prekine sa pogrdnim izjavama prema Kiji, jer je zadužio majčinu podršku. Jelena je svesrdno prihvatila Duškovu molbu i od tada se suzdržavala od negativnih komentara na račun Kije.

Preporučujemo