Tokom nedavnog koncerta, Rita Ora, poznata pevačica poreklom iz Prištine, šokirala je publiku kitivši se srpskom zastavom, što je izazvalo vrtlog reakcija. Ovaj kontroverzni čin ne samo da je uzburkao gomilu, već je i podstakao njenu majku da se javno pozabavi incidentom. Skrećemo pažnju da je pevačica dobila ogroman broj komentara i kritika na njen izbor da nosi zastavu Srbije. Iznenađujuće, njena rođena majka, Vera Ora, otvoreno je izrazila svoju ravnodušnost prema postupcima svoje ćerke. U medijskim izvještajima čak se navodi da je Vera Ora bila toliko nezadovoljna odlukom svoje kćeri da je vikala u bekstejdžu.

 

 

Izražavajući žaljenje zbog povišenog glasa, njena majka se izvinila što je bila ljuta i objasnila da je njena frustracija nastala zbog provociranja. Ovaj iskreni osjećaj podijelila je na njenoj Instagram priči uz zadivljujuću sliku pjevačice koja ponosno pokazuje dvoglavog orla. Skrećemo vam pažnju da se pevačica nakon niza kritika branila izjavom da nije svesna činjenice da se tema vrti oko srpske zastave.

 

 

Tokom sinoćnjeg nastupa na festivalu SZIN u Mađarskoj, mladi obožavalac joj je uručio zastavu. Zbog zasljepljujućih svjetala pozornice, imala je poteškoća u identifikaciji zemlje koju predstavlja zastava. Međutim, kada je sišla sa bine, odmah je prepoznala kao srpsku zastavu, različitu od mađarske. Izjavljujući svoj ponos kao kosovska Albanka, istakla je svoj kulturni i nacionalni identitet.

 

 

U međuvremenu, pojavio se nedavni video koji prikazuje tačan slučaj u kojem je slavni vokal lično preuzeo zastavu od muškog učesnika u gomili i potom je odnio zajedno sa sobom na povišenu platformu. Važno je istaći da je pevačica svojim postupcima u više navrata uspela da isprovocira srpsku populaciju, a njen poslednji ispad je bio odgovor na Novaka Đokovića, koji se smatra najvećim teniserom u istoriji.

Preporučujemo