Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao „Blic“, javlja se da je odgovorna osoba za napad na mladića u Maksimu Gorkom na Vračaru u Beogradu pre otprilike tri meseca navodno niko drugi do Stefan Rokvić (31), sin pevačice Dijane. Jankovićev suprug Danijela Rokvić. Ipak, čini se da maćeha Diana u ovom konkretnom scenariju nema želju da uspostavi bilo kakvu vezu ili povezanost sa sinom svog supruga, posinkom Stefanom. Štaviše, osim što je izrazila svoju zbunjenost zbog njene umiješanosti u cijelu aferu, Dijana i Stefan nemaju nikakvu digitalnu vezu jer se međusobno ne prate ni na jednoj društvenoj mreži.

 

Osim toga, na internetu nema bilo kakvih zajedničkih fotografija koje bi mogle rasvijetliti prirodu njihove veze, ostavljajući je obavijenom dodatnom misterijom. Dijana je lokalnim medijima potpuno jasno stavila do znanja da ne želi apsolutno nikakvu umešanost ili povezanost sa narativom o Stefanovom nasilničkom ponašanju, a značajan je akcenat stavila na činjenicu da je prekinula svaku komunikaciju i veze sa njim.

 

Ne vidim kako sam uključena ili povezana s tim. S obzirom na to da nemamo nikakvu komunikaciju ili odnos, zbunjena sam zašto intervenišete i ometate me. Iskreno, nemam šta da dodam niti da doprinesem ovoj situaciji, kako je Dijana izjavila za “Kurir”. Porodica Rokvić trenutno je suočena sa nemilosrdnim maltretiranjem od strane tužilaštva, a ova nemila situacija se dogodila više puta. Odlučni da traže pravdu, odlučili su ovog puta pokrenuti sudski postupak protiv tužilaštva.

 

 

Neophodno je pojasniti da Stefan, sin Danijela Rokvića, ni na koji način nije umešan u bilo kakvu svađu ili svađu, suprotno lažnim optužbama. Ključno je naglasiti da Stefan ne živi sa svojom porodicom jer je potpuno odrastao i njegovo prisustvo nema nikakve veze sa tekućim stvarima. Ističući važnost ispravljanja rekorda, Danijel Rokvić je izričito preneo svoja razmišljanja za „Blic” kako bi rasvetlio istinu.

Preporučujemo