U posljednjoj epizodi “Amidži showa” gostovala je Anđela Ignjatović Breskvica i podijelila svoje mišljenje o polemici oko izbora za pjesmu Eurovizije. Pobjednica natjecanja bila je Teya Dora s pjesmom “Ramonda”, dok je Breskvica osvojila drugo mjesto.

Ali, špekuliralo se kako je za Breskvičin plasman kriva Sajsi MC. Breskvica je otkrila razlog zašto nije popila kafu sa Sajsi MC. Breskvica drži da je glasovanje proteklo pošteno, a što se tiče eventualnih dogovora, ne želi komentirati jer je završeno te smatra da je ispunila svoj dio posla.

“Bez ikakvih očekivanja da se ne razočaram, jednostavno želim izraziti svoju zahvalnost Dekiju Petroviću koji mi je dodijelio 12 bodova. Zbog slabovidnosti nisam mogla vidjeti raspodjelu bodova, ali mi je Heni rekao da mi je dala nulu.

Iako se nadam da je sve obavljeno pošteno, svi postignuti dogovori me se ne tiču. To je sada iza nas, a ja sam zahvalan svima koji su sudjelovali. Iako ne poznajem Sajsi i ne bih se obično upustila u ležeran razgovor uz kafu, otvoren sam za upoznavanje s njom u budućnosti.”


Amidžić je upitao: “Kada biste imali priliku, koju biste poruku prenijeli Mariji Šerifović?” U vragolasti smijeh Breskvica je odlučila zabaviti društvo izvedbom Marijine popularne pjesme “11”.

Preporučujemo