Svaka žena posjeduje veličinu i primjerenost, ali postoji nekolicina odabranih koje premašuju čak i najviše standarde, posebice u smislu da budu idealne supruge…

Žene rođene u znaku Raka prednost daju obitelji iznad svega, a vlastite potrebe stalno stavljaju u drugi plan. Posjeduju lojalnost i imaju duboko ukorijenjenu želju za stvaranjem njegujućeg kućnog okruženja. Po ulasku u brak njihova je neposredna sklonost proširiti obitelj i izgraditi sigurno i udobno gnijezdo za svoje najmilije.

Djevica: Menadžer koji posjeduje  osjećaj kontrole, zahvaljujući njihovim perfekcionističkim tendencijama, u početku može biti prilično teško ukrotiti. Međutim, kada spuste gard, svim srcem se predaju partneru. Poštenje i jednakost imaju veliki značaj za Djevice. Ako su te osobine prisutne u vezi, to im donosi neizmjernu sreću, koju zauzvrat osjeti i njihov partner.

Lav predstavlja žestoko odanog partnera koji se dosljedno zalaže za svoju drugu osobu. Ova uporna priroda proširuje se i na njihove veze, jer nastoje održati plamen živim, a istovremeno njeguju svog partnera s nježnošću. Lav će se jako potruditi da zaštiti i obrani svoju voljenu osobu od bilo kojeg protivnika.

Preporučujemo