Anastasija Ražnatović, sada Gudelj, svesrdno prihvata svoju ulogu odane pratilje svog supruga Nemanje Gudelja. Od strastvenog bodrenja sa tribina do proslavljanja njegovog gola, ona stalno nudi nepokolebljivu podršku i neizmjerno se ponosi svojim doprinosima. – Kakva luda utakmica – napisala je Anastasija na svom Instagram nalogu, a potom objavila još jednu priču i kratko napisala: Moj dečko postiže gol! Želimo da istaknemo da su Nemanja i Anastasija samouvereno razmenili zavet u prisustvu svojih najbližih u prestižnom manastiru Rajinovac kod Grocke

 

 

Sa nepokolebljivim samopouzdanjem Anastasijina majka Ceca izrazila je iskrene želje za dete – brak pun sreće, dugovečnosti i obilja ljubavi i poštovanja. Da bi se razjasnile bilo kakve nedoumice o stanju stvari između Olivere, Vanje i Tase, nedavno je na Instagramu stigla definitivna potvrda. Lepa Anastasija i Vanja Gudelj samouvereno su podelili slike sa svoje uzbudljive zajedničke ekspedicije. Konkretno, krenuli su na putovanje u Holandiju i odmah prikazali gdje se nalaze kroz zadivljujuće priče i oznake lokacije.

 

Otac Nemanje Gudelje je dalje sa apsolutnom sigurnošću potvrdio da će se vjenčanje zaista održati u Sevilji do kraja godine, a naredne godine u Trebinju. “Istovremeno, moram da se distanciram i odgovorim na činjenicu da to nije istina i da ovo nije prvi put da neko širi laži i gluposti o mojoj porodici.

 

 

Neka dozvoli svojoj porodici i deci da žive normalno i napreduju. U njihovim životima niko nam neće odlučivati ​​o našim životnim principima, datumima, mjestima i drugim detaljima, a prvi koji će to saznati i saznati, naravno, su naši roditelji, zatim naši rođaci i prijatelji”, rekao je Gudel.

 

 

 

Preporučujemo