Ovaj članak izveštava o sukobu između poznatih ličnosti Goca Tržan i Ivana Marinkovića, koji su bivši supružnici. Goca Tržan izražava svoj stav o svom prvom braku s Ivanom Marinkovićem, naglašavajući da ignoriše sve što on govori o njihovom odnosu. Ivan Marinković, s druge strane, reaguje na njen komentar putem svog Instagram naloga, koristeći sarkazam i kontroverzne izjave.

Ovakvi konflikti i izjave poznatih osoba često privlače pažnju medija i javnosti. Važno je napomenuti da takvi konflikti mogu biti stresni i negativno uticati na sve uključene strane, posebno kada se koriste uvredljivi izrazi.Medijski izveštaji o takvim događajima često prate sukobe i reakcije poznatih osoba kako bi zadovoljili znatiželju publike. Međutim, važno je razumeti da su ovo privatni sukobi i da bi rešavanje takvih problema trebalo ostaviti privatnim osobama ili pravosudnim organima, ako je potrebno.

– Hej ženo, makni mi se, tvoji intervjui se pojavljuju svaki dan! Kao, ne pričam o tome, ne zanima me… Idi brate, ženo, neke pesme, neki koncerti za jednog, neka deca? Da li bi vam smetalo da ja ili ja počnemo da vam pridajem važnost, pa da ponovo pričate o tome kako vas je psihijatar savetovao kako da se izborite sa problemom alimentacije? – napisao je Ivan.

 

 

 

Izazvao je priličnu pometnju među gomilom kada je o svom bivšem supružniku, koji je doveo njihovu ćerku na svijet, rekao da je “starija gospođa”, zbog čega je bio podvrgnut ogromnoj količini neodobravanja i osude zbog svog izbora riječi . U slučaju da imate osjećaj krivice zbog mog bračnog statusa i činjenice da sam uspostavio samostalan život, molim vas da se sagledate i preispitate razlog našeg nedostatka komunikacije, kako navodi Marinković.

Preporučujemo