Danijela Dimitrovska, zadivljujući i veoma cenjeni model, nedavno je izašla na društvene mreže kako bi podelila svoje uzbuđenje sa obožavaocima. Slika koju je podelila je pokazala njenu blistavu lepotu, sa blaženim osmehom koji joj je krasio lice .Ognjen Amidžić, harizmatični televizijski voditelj šarmantnog osmeha i magnetične ličnosti, sa zadivljujućom devojkom Minom Naumović nestrpljivo iščekuje dolazak svog prvog deteta. Uprkos značajnoj razlici u godinama od 17 godina, njihova ljubavna priča svedoči o nepopustljivoj moći njihove veze.

 

 

Vest o Mininoj trudnoći, koja je svetu otkrivena na stranicama Telegraf.rs, dodaje dašak očaranosti u njihovu već zadivljujuću priču. Svakim danom koji prolazi, dok se jarke boje jeseni stapaju sa šapatom nadolazeće zime, njihova ljubavna priča nastavlja da se razvija, oslikavajući živopisan portret nade, otpornosti i bezgranične lepote novih početaka. U očaravajućem julu, dok je sunce oslikavalo nebo u jarkim nijansama narandžaste i ružičaste, našla se na živopisnom ostrvu Santorini, ruku pod ruku sa Ognjenom. Malo su znali da, ugniježđeni usred prekrasnih pejzaža i azurnog mora, kuhala se tajna. U tom trenutku, bez obavještenja, mali život je upravo počeo, tiho je cvjetao u njenoj utrobi. Šaptovi radosti i iščekivanja tek su im doprli do ušiju, ostavljajući ih blaženo nesvjesnim dragocjenog dara koji im je sudbina podarila.

 

 

Ovo je prva objava Danijele Dimitrovske nakon saznanja da njen bivši suprug Ognjen pčekuje sa Minom drugo  dijete: Komentari dolaze sa svih strana.

 

 

Daniela Dimitrovska je samouvjereno pokazala svoju dobro zategnutu građu dok se graciozno ukrašavala u upečatljivom ljubičastom outfitu, naglašavajući svoju prirodnu ljepotu. Kako bi dodala dašak privlačnosti, bez napora ga je uparila sa šik bež čizmama.

Preporučujemo