Tokom nastupa u emisiji „Na terapiji kod Slavice Đukić Dejanović“, pevačica Nataša Bekvalac neustrašivo je i iskreno razgovarala o svojim brakovima, udubljujući se u koren rigidnosti u dinamici između muškaraca i žena, za koju veruje da proističe iz njenog odrastanja. Pevačica Nataša Bekvalac samouvereno razmišlja o svojim prošlim vezama, priznajući da je, iako je jednom pogrešila, ponovila tri puta.

Svoj izbor partnera pripisuje traženju poznate udobnosti očeve energije, ali je na kraju shvatila da ne može živjeti životom kao što je majčin. Sa hrabrošću da se razvede, Nataša priznaje da bi ostanak u bilo kom od tih brakova ličio na vezu njenih roditelja, što ona poštuje, ali zna da joj nije u redu. Priznaje da u ove veze ulazi iz ljubavi i žurbe, ali sada o tome govori jasno i samouvjereno.

 

 

Bekvalčeva se samouvereno osvrnula na jednu od najznačajnijih grešaka koje je napravila u životu, priznavši da ju je počinila kao čin pobune protiv roditelja. Siguran sam u svoj autoritet, što ponekad dovodi do intenzivnih reakcija i grešaka. Jedna značajna greška dogodila se na kraju moje četvrte godine srednje škole kada sam donio odluku da napustim dom. Suprotno uvriježenom mišljenju, moji postupci nisu bili vođeni ljubavlju prema dječaku, već željom da potvrdim svoju nezavisnost i preuzmem kontrolu nad svojim životom.

Ta tri mjeseca odsustva od kuće imala su dubok uticaj na mene kao ženu. Iako sam se u Novi Sad vratio kao promenjena osoba, nastavio sam da živim samostalno. Ova iskustva su ostavila neizbrisiv trag na mene, i to dijelim sa snažnim osjećajem uvjerenja, suzdržavajući svoje emocije. Pevačica Nataša Bekvalac samouvereno je izjavila da, iako nije želela da nanosi bol roditeljima, postoji jedna stvar u kojoj je zaista uživala

Preporučujemo