Biljana Sečivanović, prepoznavši da većina estradne zvijezde diverzificira svoje prihode, hrabro je krenula u novi poduzetnički poduhvat. Sa opsežnom i prosperitetnom karijerom iza sebe, Bilja je neustrašivo nastavila svoju strast za režijom osnivajući vlastitu kompaniju, prkoseći uobičajenim očekivanjima ekonomskog tehničara. – Ne budite gospođo ministrica, gospođo direktorice, – našalila se Bilja, a potom otkrila detalje novog slučaja. – Počeo sam da uživam, u početku mi je to bio stres. Ja sam po struci ekonomista i to mi nije strano, ali znas kad se promijene zakoni, uvedu elektronske racune, malo se zbunis i izgubis se u vremenu i prostoru pa mi je trebalo neko vrijeme da se naviknem, imam još neke nepoznanice, ali hvala Bogu imam kolege Odlične, pa su mi pomogli – objasnila sam medijima.

 

Nasuprot sumnjama i strahovima mnogih, Biljanina posvećenost muzici ostaje nepokolebljiva. Uloga direktora katedre služit će samo kao dodatni izvor prihoda, jer njena prava strast leži u karijeri muzičara. – To je dodatni posao, profesija, licenca je i dalje tu, i dalje sve zvanično radim, to mi je samo dodatna aktivnost, nije više glavna i neophodna – objasnila je pevačica.

Opšte je poznato da je krajnji trijumf pevača u izazivanju emocija kod publike, a Biljana je bez muke postigla ovaj podvig od trenutka kada je stupila na scenu. Shodno tome, ne čudi što je sada postala jedan od najtraženijih izvođača u industriji. U suštini, uvijek sam bila prirodna u povezivanju s ljudima.

Odlična sam na ovom polju i iskreno vjerujem da je to mjesto gdje mi je mjesto. Imam svu namjeru da nastavim stvarati razliku koliko god je to moguće. Sve dok mi zdravlje bude dozvoljavalo, moja strast i posvećenost će ostati u ovom carstvu – samouvereno je uz osmeh izjavila.

Preporučujemo