Aleksandra Prijović ostvarila je izuzetan podvig, oborivši brojne rekorde sa neviđenim uspehom. Njeno zapanjujuće dostignuće, rasprodata tri uzastopna nastupa u Beogradskoj areni, nakon čega su usledila četiri rasprodata nastupa u Zagrebu, od kojih je peti već najavljen, izazvao je strahopoštovanje. O Prijoviću se priča u gradu i mnoge je očarala intrigantnom vezom koju deli sa legendarnom Lepom Brenom. Na drugom koncertu u Beogradu, Brena je stilski ušla, istinski oličavajući suštinu dive.

 

 

Dve pevačice su samouvereno nastupile zajedno na sceni, razmenivši srdačan zagrljaj i suze čiste sreće. Mlada pevačica je izrazila duboku zahvalnost Breni na nepokolebljivoj podršci. Aleksandra je samouvereno iznela detalje svog razgovora sa Brenom uoči probe. Odlučno je savjetovala Brenu da se opusti i prihvati radost svog trenutka, uvjeravajući je da će sve proći glatko.

 

Aleksandra je tokom probe Breni otvoreno priznala da se plaši da će se onesvestiti nakon izlaska sa bine. Brena je to zaigrano odbacila kroz smeh, ali kada je konačno izašla sa bine, čvrsto je zagrlila Aleksandru i suze su joj potekle niz lice, savladavši Aleksandru do te mere da se skoro onesvestila. Sada Aleksandra uživa u svom snažnom trijumfu.

 

Neizmerno se raduju negovanju svog sina Aleksandra, koji je nasledio izuzetne muzičke sposobnosti svoje majke. Iako Prija svoje lične fotografije obično drži privatnim, nije mogla odoljeti da ne podijeli dirljivu sliku njenog sina kako svira klavir. Filip je na Instagramu samouvjereno podijelio zaigranu šalu sa svojim kolegama muzičarima, slaveći nevjerovatan trenutak – rođenje zvijezde. Prijino srce je prsnulo od ponosa dok je posmatrala rastuću strast svog sina prema muzici, zahvalna što je pokazao tako duboko interesovanje za umetnost u tako mladoj dobi.

Preporučujemo