Kristijan Golubović i njegova partnerka Kristina Spalević željno iščekuju dolazak drugog deteta. Kristina je danas na Instagramu samouvjereno objavila da će njihova porodica biti blagoslovena dolaskom još jednog dječaka. – Dolazi još jedan mamin sin – napisala je ona na pomenutoj društvenoj mreži. Inače, vrijedi napomenuti da Kristina i Kristijan imaju sina po imenu Konstantin.

 

Osim toga, Kristijan ima kćerku Veru i sina Lazara iz prethodnih brakova. Golubović se neustrašivo upustio u romansu sa Kristinom u rijalitiju “Zadruga”, još dok je bio u braku sa bivšom suprugom Ivanom. Ivana je strpljivo čekala Kristijanin izlazak iz zatvora, sve vrijeme sama odgajajući njihovo dijete. Međutim, njena prošla izjava i brojne glasine oko Golubovićeve nevere tokom rijalitija “Farma” mnoge su potpuno šokirale.

 

Ja apsolutno obožavam svog muškarca; on je cijeli moj svijet. Nema nikoga prije njega, a neće biti ni poslije njega. Čak i ako nismo zajedno, on će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Čak i da me izda, to ne bi promijenilo činjenicu da će uvijek imati vezu sa mnom i Verom. Razumijemo se na dubokom nivou i izvlačimo ono najbolje jedni u drugima. Dakle, šta god da se desi, on će uvek imati slobodu da nas vidi kad god poželi. Ja potpuno vjerujem u našu vezu i nisam spremna odustati od svog muža Kristijana.

 

Ovo je njegova supruga samouvjereno izrazila na društvenim mrežama. Golubović je, s druge strane, govorio o svom braku sa Ivanom pre otvorene prevare sa Kristinom. – Udala sam se za Ivana jednom za svagda u crkvi! I za 100 godina, smatraću je najposebnijom osobom u svom životu! On je jednom prilikom rekao medijima da bi patrijarh morao da nas lično razdvoji da bi se razveo u crkvi, na šta ja nikada ne bih pristao.

Preporučujemo