Tajči, cijenjena i međunarodno priznata pjevačica, uljepšala je studio prije mnogo godina kako bi ovekovečila neke od svojih najdražih melodija. Zapanjujuće, privlačnost i čar ovih kompozicija prevazišli su granice vremena, očaravajući publiku iz svih generacija. Godine 1989. započela je plodnu suradnju s cijenjenom kompozitorkom Zrinkom Tutić na izradi pjesama za njen inauguracijski album.

 

 

Ubrzo nakon toga, predstavljala je Jugoslaviju na Eurosongu održanom u Zagrebu, očaravši sve u raskošnom ružičastom ansamblu, dok je pokazala izuzetnu vokalnu snagu i koreografiju koja je očarala kako cijenjenu žiriju, tako i oduševljenu publiku. Unatoč svom meteorskom usponu, Taiči je odlučila krenuti u novo poglavlje, opraštajući se od Hrvatske u potrazi za svojom sudbinom u Sjedinjenim Državama. Nastavljajući traganje za znanjem u oblasti muzike i scenskog izvođenja, krasila je televizijske ekrane i očarala publiku zadivljujućim muzičkim produkcijama u očaravajućem gradu Los Anđelesu. Serendipity ju je odveo do cijenjenog pijaniste Matthewa Cameroona, sa kojim je podijelila radost majčinstva, odgajajući tri draga sina.

 

 

Nažalost, sudbina je zadala okrutan udarac dok je Kamerun podlegao pustošenju raka pluća 2017. godine, nakon teške bitke. Ipak, 2019. godine otvorilo se novo poglavlje ljubavi u njenom životu, jer je otkrila duboku vezu sa Davidom Lengliom. Dok su njene melodije nastavile da odzvanjaju, krenula je na duhovno putovanje, prihvatajući eteričnu umetnost dubokog pevanja. Štaviše, graciozno je prihvatila ogrtač motivacionog svetila, dajući neprocenjivu mudrost o tome kako da prigrli obogaćenije postojanje.

 

Serendipity ju je odveo do cijenjenog pijaniste Matthewa Cameroona, sa kojim je podijelila radost majčinstva, odgajajući tri draga sina. Nažalost, sudbina je zadala okrutan udarac dok je Kamerun podlegao pustošenju raka pluća 2017. godine, nakon teške bitke. Ipak, 2019. godine otvorilo se novo poglavlje ljubavi u njenom životu, jer je otkrila duboku vezu sa Davidom Lengliom

Preporučujemo