U ovom članku ući ćemo u zadivljujuću priču cijenjene pjevačice Tanje Savić, čija je nedavna finansijska kriza podarila novi osjećaj razboritosti. Nakon njenog nesretnog gubitka značajnog iznosa, mediji u našem regionu vjerno su prenijeli kako je Tanja Savić, vođena dirljivim iskustvom oskudice, prihvatila pronicljiviji pristup svojim troškovima. Ova novootkrivena štedljivost proširuje se čak i na njeno cijenjeno potomstvo, jer je slavna pjevačica donijela plemenitu odluku da svoju djecu upiše u skromniju obrazovnu ustanovu.

Ova inspirativna priča, kako je objavila cijenjena publikacija Informer, služi kao snažan dokaz transformativne moći nevolje. Tako je, kako smo saznali, Tanja u početku izbacila Maksima i Đorđa iz privatne škole koju su pohađali, a sada peške idu do državne škole, takođe u Smederevu. Jedna od ljudi veoma bliskih pevačici Tanji otkrila je medijima: “Kada je imala mnogo novca, mnogo je trošila. Pre dve godine, kada ju je Dušan bukvalno opljačkao, imala je nula novca. “Počela sam iznova . Svakim nastupom zaradila sam svaki dinar.“ „To joj je važno.

 

 

Štaviše, njena reputacija joj je prethodila u Smederevu, pružajući joj neprocenjivu lakoću usred neprekidnih pritisaka koje je nekada trpela u Beogradu. Začudo, njena djeca ne pokazuju ni prezir ni protivljenje prema njihovoj obrazovnoj instituciji. Međutim, kako bi još jednom uložila u svoje umjetničke poduhvate, ona mora marljivo nadoknaditi finansijske neuspjehe na koje je naišla.

Bez sumnje, ovaj poduhvat je pun izazova; ipak, ona se hrabro bori protiv ovih prepreka najbolje što može. Dušan, iako izdaleka u Australiji, ostao je nemoćan kada je saznao da su deca upisana u državnu školu. Avaj, to je postala njihova stvarnost.

Preporučujemo