Šokantno, bila je udata za starijeg muškarca od kojeg se sada rastala, jer je nedavno napravila hrabar korak otprativši ga iz njenog života na platformama društvenih mreža. Tražeći utjehu i podršku, vratio se na majčinu stranu tokom ovog izazovnog vremena. Ella Dvornik, kćerka poznatog pokojnog pjevača Dina Dvornika, i uspješnog britanskog poduzetnika Charlesa, nedavno su značajno promijenili svoje ponašanje na društvenim mrežama.

 

Iznenađujuće, oni više ne prate jedno drugo na raznim platformama društvenih mreža, izazivajući vrtlog tračeva i nagađanja o mogućoj propasti njihovog nekada naizgled savršenog braka. Kao da ovo nije bilo dovoljno da podstakne glasine, pojavili su se izvještaji da je Charles, bez Ellinog društva, odlučio da se preseli u svoju rodnu Englesku, posebno da živi sa svojom majkom, dok je sa sobom poveo i njihovo dvoje djece. . Ovaj nedavni preokret samo je pojačao spekulacije o stanju njihove veze, ostavljajući mnoge da se pitaju šta se moglo dogoditi iza zatvorenih vrata.

 

 

Osim bračne veze, Ella i Charles dijele profesionalnu vezu kroz svoj posao. Zajedno su 2016. godine krenuli u zajednički poduhvat osnivanjem kompanije “Manijak”. Ovo konkretno preduzeće ima priznanje da je prvi evropski inkubator koji okuplja influensere i služi kao marketinška platforma za njihov poslovni rast i saradnju sa različitim brendovima.

 

 

Uspjeh Manijaka je evidentan jer je godinama konstantno bilježio pozitivne rezultate. Prema poslovnim podacima iz Poslovne Hrvatske, u periodu od 2018. do 2021. godine kompanija je ostvarila neto dobit od približno 300.000 eura. Gledajući prema sadašnjosti, Manijak trenutno zapošljava dvoje ljudi koji primaju platu nešto veću od 1.000 eura. Međutim, usred neuspjeha, Ellin poduzetnički duh ostao je nepokolebljiv.

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo