Ša se još uvijek bori da nastavi dalje od supruge, a evo što je dovelo do raspada njihovog braka. Kraj Šaina braka ostavio je trajan trag kojeg se ne može otresti. U izravnom prijenosu Zadruge, Ša je briznuo u suze dok je prepričavao svađe s razvedenom suprugom Vanjom i okrivio sebe za sve što se dogodilo.

 

 

 

Vrijedi napomenuti da Ša i Vanja više nisu zajedno jer je ona odlučila otići s njihovim sinom. Javnost je svjedočila dramatičnom krahu Šaina braka, posebice nakon burne veze s Tarom Simov i pronalaska utjehe u Vanji. Nažalost, njihova je sreća bila kratkog vijeka. – Jedva spavam nekoliko sati, neizdrživo je. Izjeda me krivnja.

 

 

 

Sve su moje reakcije bile pogrešne – rekao je Ša. – Ne možeš ti snositi svu krivnju – ubacio se Marko. – Ne možeš snositi svu krivnju – dodala je Vanja Živić. Raspad Šaovog braka je nešto što je odlučan riješiti. To nije samo veza, to je brak, i to nije nerješivo pitanje – naglasio je Ša. – Razumijem, razumijem sve. Hoćeš da ti da priliku da razgovaraš – ubacila se Teodora.

 

 

– Upravo tako. Ne mogu naprijed ako me ona ne sluša. Shrvan sam, nemam više snage. Očajnički mi je potreban razgovor s njom, jako mi nedostaje – otkrio je Ša. Brak Nenada Aleksića Ša je na ivici potpunog kolapsa, a on je odlučio da se pridruži Eliti u pokušaju da spasi vezu sa Vanjom Ignjatović i da joj se dokaže. Samo mesec dana nakon crkvenog venčanja, njihov brak postao je neizvestan kada je Vanja napustila Ša i vratila se u Kraljevo sa sinom iz prethodnog braka.

Preporučujemo