Određivanje količine mladica ne zahtijeva iscrpno pretraživanje; jednostavna svijest o vlastitom datumu rođenja dovoljna je za dobivanje potrebnih podataka.

Izračunavanje količine potomaka koje će pojedinac imati jednostavan je pothvat koji uključuje zbrajanje znamenki unutar datuma rođenja dok se ne dobije jedina znamenka. Za ilustraciju, razmotrimo slučaj osobe rođene 1. lipnja 1989. Jednadžba bi bila sljedeća: 1 (predstavlja prvi dan) + 6 (predstavlja lipanj, šesti mjesec) + 1 + 9 + 8 + 9 (predstavlja godinu 1989.) = 34, što se zatim može dalje pojednostaviti na 3 + 4 = 7. Dakle, odgovor leži unutar područja broja sedam. U nastavku su prikazana tumačenja dobivenih rezultata.

Kako bi se utvrdila količina potomaka koju će par začeti, nužno je spojiti brojčane brojke povezane s obje jedinke. Ovaj izračun je primjenjiv ne samo na oženjene osobe, već i na one koji su uključeni u duboko emocionalno partnerstvo, bez obzira na njihov bračni status. Unatoč tome, ključno je priznati da pouzdanost ovog predviđanja ovisi o intenzitetu emocionalne veze i nepostojanju bilo kakvih neotkrivenih detalja. Ove vredne informacije donosi Alo.rs.

Za pojavu većeg broja potomaka ključna je jaka želja, jer je vjerojatnost takvog ishoda značajno povećana. No, bitno je napomenuti da je postojanje odgovarajućih uvjeta preduvjet za aktualizaciju djece.

Vjerojatnost da ćete imati jedno dijete prilično je velika. Na temelju astroloških predviđanja, postoji mogućnost zdravstvenih problema i komplikacija koje bi mogle utjecati na buduće generacije. Ključno je biti spreman na sve potencijalne poteškoće koje se mogu pojaviti.

Očekujte dolazak značajnog skupa, jer je vrlo vjerojatno da će vaš život biti blagoslovljen divnim društvom ne samo jednog ili dvoje, već zamislivo troje ili čak četvero izvanredne djece.

Broj 5 simbolizira prisutnost ne samo jednog, već moguće dva potomka, možda čak i blizanaca.

Vjerojatnost da se na ovom mjestu rađaju djeca s izraženim dobnim razlikama je velika. Ta djeca mogu potjecati iz prethodnih zajednica ili biti dobrodošla kroz proces usvajanja.

U slučaju da vam sreća bude naklonjena i prokockate tjedan dana, vjerojatno ćete se na kraju odlučiti za samo jedno dijete.

Postoji nekoliko pokazatelja koji upućuju na to da ste možda u procesu posvajanja djeteta ili razmišljate o podizanju djeteta svog partnera iz prethodne veze.

Vrlo je vjerojatno da ćete imati i muško i žensko dijete, obično uz relativno malu dobnu razliku od otprilike devet godina.

Views: 662
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here