Prvi puni Mjesec, prema astrolozima, očekuje se 22. juna na drugom stepenu znaka Jarca, dok će sljedeći stići 24. jula, već na 30. stepenu. Ovo ukazuje na to da se svemir marljivo fokusira na sve aspekte za koje je znak Jarca odgovoran: status, karijeru i društvenu ulogu. To uključuje odluke vezane za brak i razvod, promjenu karijere, dobijanje državljanstva i slične ključne životne promjene.

Zanimljivo je da se znak Jarca nalazi tačno na stecištu karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi, što znači da će se tokom punih Mjeseca 22. juna i 24. jula na nebu formirati aspekt Velikog krsta. Ovaj astrološki događaj donosi situacije koje će nam potpuno promijeniti život, kao da ćemo svi biti suočeni s važnim raskršćima. Tokom ovog perioda, može se očekivati da ćemo morati promijeniti smjer u životu gotovo dva puta.

Evo kako će ovaj astrološki fenomen uticati na pet znakova:

 Ovan

Dva puna Mjeseca će snažno uticati na vaš sektor životnih i statusnih ciljeva. Ovo znači da ćete donositi važne odluke vezane za vaš status veze (brak ili razvod), kao i za vašu karijeru. Vaš vladar će u trenucima punog Mjeseca uticati na događaje. Na primjer, 22. juna, događaji će biti vezani za pitanje finansija, dok će 24. jula Mars u Blizancima, u spoju s Jupiterom, naznačiti putovanje ili trening koji će direktno uticati na vašu karijeru.

 

 

Rak

Vaš lični život će biti u fokusu cijelo ljeto, s obzirom na to da će u sektoru vašeg partnera biti čak dva puna Mjeseca. Možda ćete prvo izabrati jednu osobu, ali će se nešto promijeniti pa ćete se predomisliti. U vrijeme punog Mjeseca, formirat će se i aspekt Velikog krsta, što znači da će odluke biti vezane za vaše mjesto stanovanja i status. Nekima će dvostruki puni Mjesec donijeti razvod ili velike promjene u ljubavi.

 Vaga

Pun Mjesec će se pojaviti u vašoj karti u aspektu Velikog krsta prema vašem Suncu, što ukazuje na teške događaje u porodici. Možete promijeniti mjesto stanovanja ili će doći do velikog preuređivanja unutar vašeg doma. Također, situacija može biti povezana s vašom svrhom u životu, kao da potpuno preispitujete smjer svoje sudbine. Na primjer, možda ćete odlučiti da se vratite na sadašnji posao ili da živite od novca koji dobijete od iznajmljivanja stana. Također je moguće da će se nešto važno dogoditi vašim roditeljima.

Jarac

U trenucima punog Mjeseca, formirat će se Veliki krst s vašim znakom, što govori o sudbonosnim odlukama. Najvjerovatnije ćete donijeti odluke vezane za odnose i mjesto stanovanja, jer će čvor budućnosti u tom trenutku biti u sektoru porodice i nekretnina. Također je moguće da će vam u ovom trenutku biti važno dobijanje nekog dokumenta, poput pasoša ili potvrde.

Ribe

U trenucima punog Mjeseca, njegov dispozitor Saturn će biti u vašem znaku, što znači da ćete osjetiti svu važnost i karmičnost događaja. Najvažnije stvari će se vjerovatno dogoditi u vašem okruženju, od otpuštanja cijelog tima do donošenja odluka u vezi. Na primjer, prijatelj vam može priznati svoja osjećanja, što će značajno promijeniti vaše planove za budućnost. Također, na ove datume možete saznati za trudnoću, jer se puni Mjesec pojavljuje na osi djece i ljubavi.

Ovaj period donosi intenzivne promjene i važne odluke za mnoge znakove. Pripremite se za velike promjene i budite otvoreni za nove mogućnosti koje vam svemir donosi.

Views: 609
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here