Sinoć se u autobusu na liniji Banjaluka-Prijedor dogodio incident izuzetnog značaja, kada je putnik iznenada zamahnuo oštrim oružjem, što je izazvalo napetost i strah među prisutnima. Tijekom vožnje autobusom jedan od putnika ispričao je incident koji se dogodio i istaknuo golemu sreću koja je spriječila teške ozljede.

 

 

 

Nadalje pojašnjava da je u autobusu bilo ukupno troje djece, no isključivo zbog izuzetne pribranosti vozača nitko od njih nije stradao. U početku se jedan od putnika žestoko posvađao s vozačem, dajući oduška svojim frustracijama povisivši glas. U jednom trenutku njihova uznemirenost je eskalirala do te mjere da su se naglo katapultirali sa sjedala i bacili prema vozaču – pričaju svjedoci. Prema njegovim riječima, u tom trenutku autobus se kretao velikom brzinom, zbog čega su se bojali mogućnosti da skrene s ceste.

 

 

 

Prema riječima sugovornika, kako je situacija eskalirala, vozač se branio fizičkim naguravanjem napadača. U zastrašujućem preokretu događaja, napadač je pribjegao mahanju nožem kako bi zastrašio vozača. Srećom, vozačevo brzo razmišljanje navelo ga je da uoči proširenje koje je prikladno smješteno uz rub ceste, što ga je navelo da odmah zaustavi vozilo i tako izbjegne daljnju štetu. Prema njegovim riječima, val straha preplavio je sve koji su se nalazili u autobusu kada je vozač autobusa naglo pritisnuo kočnice, zbog čega su brojni putnici bili odbačeni prema vjetrobranskom staklu.

 

Prema izvoru, po prestanku incidenta brojni putnici odmah su priskočili u zaštitu i podršku vozaču, nakon čega je napadač pobjegao s mjesta nesreće. Nakon toga, policija je brzo stigla na lice mjesta, uspjevši locirati i uhititi počinitelja u roku od samo 20 minuta. Prema njegovim riječima, iz Banjaluke su krenuli u 18.45 sati, a do Prijedora im je trebalo oko dva sata i petnaest minuta, u koji su stigli oko 21 sat.

Preporučujemo