Toma je četiri puta sklopio brak, a iz zajednice s Olgom dobio je kćer Žaklinu. Nakon što su se vjenčali 1963., pokazalo se da je njihova zajednica bila kratkog vijeka. Iz njihove ljubavi na svijet je došla Žaklina, Tomino najstarije dijete.

Trenutno nastanjena u Nizozemskoj, postala je majka dvojice dječaka, njegujući uspomene na slavnog oca, koje su ostale isprepletene sa Srbijom.

“Nosim nepobitnu istinu da je on sastavni dio mog bića, da postoji ne samo u meni nego i u mom bratu, odjekuje kroz melodije i prebiva u srcima onih koji su iskusili duboke emocije koje im je on podario” – kako je izrazila Žaklina.

Tomin sin Aleksandar rođen je iz drugog braka s Gordanom Zdravković. U gradu u kojem su se prvi put susreli njegovi roditelji, Torontu, trenutno živi. Gordana i Aleksandar ostali su uz pjevača do njegovog posljednjeg dana.

“Kako bih izbjegao težinu prezimena Zdravković, predstavio bih se kao Aleksandar Saša. Bio sam premlad da shvatim značaj koji je on imao u carstvu glazbe iu srcima drugih do mnogo kasnije.

Tek sa 16-17 godina, kada je u meni počela cvjetati ljubav, istinski sam shvatio bit njegovih pjesama. Umjesto da vrijeme provodim u parku, pratila bih ga u kasino, izlažući se mnoštvu iskustava u nježnoj dobi.”

Preporučujemo