Ermin nije zainteresovan da prihvati sumu od 10.000 evra, jer smatra da je njegova trenutna situacija povoljnija u odnosu na to da ga obavezuju uslovi Granda ugovora. Postojao je čovjek koji je, uprkos tome što nije imao značajna takmičenja, bio u stanju da se probije kroz podmuklu pozornicu koja je bila slična jezercu prepunom opasnih krokodila. Ermin, izuzetan narodni muzičar, posjeduje ogroman talenat koji još uvijek čeka svoj puni potencijal da se ostvari.

 

 

S vremena na vreme, ovaj pojedinac donese ogromnu radost svojoj odanoj publici na YouTube-u dok otkriva zadivljujuće interpretacije očaravajućih melodija Miloša Bojanića, a ono što ga istinski izdvaja je njegova sposobnost da unese sopstvenu jedinstvenu suštinu u originalne kompozicije.

Ermin Hamidović, mladi umjetnik porijeklom iz Bosne i Hercegovine, posjeduje izuzetan talenat koji je opčinio publiku nadaleko. Čuven po impresivnom vokalnom umeću i posvećenosti narodnom žanru, stekao je široku slavu i slavan je kao naslednik legendarnog Miloša Bojanića. Neosporan kvalitet njegovog umeća je ilustrovan njegovim najnovijim izdanjem, očaravajućom pjesmom koja je spremna da odjekne slušaocima preko granica i dirne srca mnogih.Ermin, najstrašniji populista koji je izašao iz Bosne u posljednje vrijeme, posjeduje nepokolebljivu odlučnost da se suzdrži od osvajanja moći ili uticaja u velikim razmjerima.

 

 

Odvojimo trenutak da cijenimo i odamo priznanje za izuzetne obrade koje je napravio, na javnosti dobro pozante pjesme. Svaki od njih pokazuje svoj izuzetan talenat i služi kao podsjetnik zašto zaslužuje našu nepokolebljivu podršku. Da li je i dalje moguće da će Ermin izabrati  da ne učestvuje u takmičenju tokom neke od narednih sezona popularne emisije “Zvezde Granda”?

Preporučujemo