Uoči završetka kaotičnog perioda Merkurovog retrogradnog ciklusa, astrolozi upozoravaju da će se utjecaj i dalje osjećati u tzv. “retrogradnoj sjeni”. Dodatno, Saturn i Uran su također retrogradni, a njihov kvadrat je istovremeno aktivan, što pojačava njihove negativne učinke. Raste zabrinutost o tome kako se zaštititi od ove kozmičke turbulencije, a numerolozi nude rješenja iz svoje struke. Preporučuju nošenje sigurnosnog koda, pri čemu je ovog tjedna preferirani kod 865.Uzimanje ovog broja i stavljanje cedulje u novčanik može biti deo ličnih verovanja ili obreda koji vam pruža osećaj sigurnosti i prosperiteta.

Numerolozi tvrde da niz od tri znamenke ima sposobnost pozitivnog usmjeravanja energije u svoju korist. Preporučuje se da ovaj niz bude napisan plavom tintom kako bi se postigao najpovoljniji ishod. Kako biste osigurali sigurnost svog životnog prostora, preporučuje se uspostavljanje posebnog koda i postavljanje istog u dnevnu sobu, koja je često zajednički prostor za obiteljska okupljanja.

Za stvaranje pozitivne atmosfere u prostoru, numerolozi sugeriraju držanje zdjelice sa svježim voćem pri ruci. Također, naglašavaju važnost organiziranja rasporeda namještaja koji potiče prirodnu cirkulaciju energije te održavanje urednosti kako bi se suvišni nered držao podalje. Za osobno blagostanje i zaštitu, predlaže se nošenje numerološkog zaštitnog koda u novčaniku tijekom tjedan dana, nakon čega se taj papir može baciti u vodu.

Tijekom retrogradne faze Merkura, savjetuje se oprez u vezi financija, komunikacije, ugovora i putovanja. Feng shui stručnjaci mogu predložiti postavljanje zvijezde s 12 krakova u vašem domu kako biste privukli pozitivnu energiju. Bez obzira na osobna vjerovanja o astrologiji ili feng shuiju, razmotrenje primjene ovih preporuka može vam pomoći da se osjećate sigurnije i ravnotežnije u turbulentnim vremenima.

Preporučujemo