Poznata pevačica Ana Bekuta oduvek je želela da smrša nekoliko kilograma, ali joj je prezauzet raspored sprečavao da se do sada u potpunosti fokusira na ovaj cilj. Sa početkom nove sezone “Zvezda Granda”, Ana se snažno posvetila tome da postane disciplinovanija. Podržava je posvećen tim cijenjenih nutricionista i trenera koji joj svesrdno pomažu u postizanju njenih težnji za mršavljenjem.

 

Anina ishrana stavlja značajan akcenat na konzumaciju voća i povrća, a ona svakog dana dobija pet pažljivo pripremljenih obroka, uključujući doručak, ručak, užinu i večeru, povoljno isporučenih u njen dom na Vračaru.  Ana samouvereno deli fotografiju svoje kartice za obrok, pokazujući široku lepezu ukusnih jela u kojima će uživati. Na početku svog dana neustrašivo se prepušta snažnoj fuziji ulja origana i plave spiruline. Njen doručak sastoji se od ukusne činije ovsenih pahuljica i kokosovog mleka, ukrašenih kriškama narandže i slatkim komadićima tamne čokolade.

Petog dana, Ana je sa samopouzdanjem uživala u svom hranljivom ručku, uživajući u ukusnom umaku od povrća, ukusnim mesnim okruglicama od oslića uparene sa brokolijem i salatom bogatom vitaminima ukrašenom crnim susamom. Cijeli obrok je elegantno predstavljen u jestivoj korpi jabuka.  Sa nepokolebljivim samopouzdanjem, počastila se divnom mješavinom čokolade i ljupkih latica ruže za istinski zadovoljavajući užinu. Za večeru je uživala u divnim okusima slatkih tikvica punjenih skladnom mješavinom kinoje i bademovog povrća.

 

Odlučnog i optimističnog načina razmišljanja, pjevačica je postavila ambiciozan cilj da smrša preko 15 kilograma za manje od tri mjeseca. Pokazujući nepokolebljivu posvećenost i nesalomiv duh na svom putu mršavljenja, ona ne ostavlja mjesta sumnji. Iako je ishod njenog plana neizvjestan, njena nepokolebljiva odlučnost uvjerava da će nesumnjivo postići željene rezultate.

Preporučujemo