Pjevačica Tanja Savić samouvjereno je najavila zaruke sa svojim američkim verenikom pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, prenijeli su brojni mediji. Dok je dijelila njihove zajedničke slike na svom Instagramu, odlučila je zadržati tajne detalje njihovog angažmana. – Tanja je sada sa olakšanjem rekla svima da voli ljubav sa Mukom. Nije htela da otkrije da su još vereni, ali šta god da je bilo, već je bilo tu.

 

 

 

Objavila je njihove prve zajedničke fotografije, ali je zaboravila da sakrije ruku dijamantskim prstenom. Međutim, Tanja shvata da će nakon njenog povratka iz Egipta doći veoma bolan period – razvod od Dušana. Iako je zahtjev podnijela još 2020. godine i on je odavno trebao biti riješen, sve ostaje na svom mjestu. Dušan je taj koji sve koči i želi da joj što više oteži život. Ne vjerujem da će se to tako lako riješiti, a niko ne zna koliko će to trajati. Jedno je sigurno: čim se zvanično razvede, udaće se za Muhameda, kaže za Kuriru izvor blizak pevačici i nastavlja: Muki snažno insistira na preseljenju u SAD nakon vjenčanja.

 

 

Samouvjereno ističe da tamo već ima čvrste temelje, jer je nekoliko godina samostalno živio i radio u Americi. Odlučno izražava nespremnost da sklopi brak na daljinu sa Tanjom. Nadalje, on joj uvjerljivo objašnjava prednosti koje će njihovi sinovi nastaviti školovanje u SAD-u, ističući da bi to bila najbolja odluka za sve uključene.

 

 

Iako je Tanja zaintrigirana idejom, priznaje da bi to označilo i kraj njene karijere. Nakon što je doživjela ovaj neuspjeh prije kada se preselila u Australiju, uspjela je da se skromno vrati u posljednjih nekoliko godina, čineći ovu potencijalnu žrtvu još više žalosnom. Tanja se trenutno bori sa svojim mogućnostima, pažljivo razmatrajući situaciju.

Preporučujemo