Nove pesme Dragane Mirković sa velikom sigurnošću su predstojeći projekat. Za samo nekoliko nedelja Dragana Mirković treba da izađe na scenu Beogradske arene na ne jedan, već dva spektakularna koncerta. Ali to nije sve, jer se vladajuća kraljica narodne muzike već sprema za svoj sledeći projekat – izdavanje svojih dugo očekivanih novih pesama. Dugo očekivane nove pesme Dragane Mirković su na ivici predstavljanja. Uz uzbudljivo iznenađenje za svoje odane obožavatelje, ona će se trijumfalno vratiti nakon značajne pauze snimanjem i izdavanjem senzacionalne nove pjesme. Potraga za novim pjesmama traje već duže vrijeme, a srećom, prije samo nekoliko sedmica pojavila se ne samo jedna, već nekoliko pjesama u kojima iskreno uživam. U svjetlu ovoga, donio sam samopouzdanu odluku da snimim singl kao polaznu tačku. Štaviše, vrlo je moguće da će biti dodatnih zadivljujućih pjesama nakon izlaska Arene. “Uznemirena sam i još ne mogu da otkrivam detalje, ali kada dođe vreme, publika će sve znati.”

 

Porodica shrvana poražavajućim vestima, ali su rešeni da nađu rešenje – smelo je otkrila Dragana Mirković da njenoj bolesti nema leka. Dugo očekivana pjesma bi trebala biti lansirana u decembru. Kada se pomene ime Dragana Mirković, svi je odmah asociraju na mnoštvo hitova na top listama, nesvakidašnju karijeru, blistav osmeh, nepokolebljivu ljubaznost, iskrenu poniznost…

 

A da je Dragana zaista, potvrđuje njena bivša koleginica. utjelovljuje personu prikazanu u medijima. Imao sam privilegiju da upoznajem i sarađujem sa brojnim javnim ličnostima i sa sigurnošću mogu da tvrdim da izgled može da vara.

 

– U našem estradnom svijetu postoje samo četiri osobe koje su, bilo da su glumci, pjevači, voditelji, reditelji ili druge poznate ličnosti, vrlo pristupačne i u vezi sa ljudima koji ih slušaju, njihovoj publici – počinje priču žena, a zatim nastavio: Dragana Mirković bez sumnje zauzima prvo mesto.

 

 

Preporučujemo