Fudbal je sada zauzeo pozadinu jer se fokus prebacuje na Mbappea, koji je nedavno primijećen u društvu dvije očaravajuće crnkinje. Pitanje koja je privlačnija ostaje bez odgovora, ali intrigantan aspekt leži u otkrivanju šta slavni fudbaler smjera s ovim očaravajućim damama. Proteklih nekoliko sedmica vladala je ogromna buka i opsežna fascinacija oko Kyliana Mbappea, koji je dominirao fudbalskim svijetom.

 

Cijeli svijet je opčinjen i željno iščekuje da otkrije destinaciju na kojoj će ovo munjevito francusko čudo izabrati da nastavi svoj slavni fudbalski put. Osvrnimo se na činjenicu da je Mbappe donio odluku da odbije priliku da produži ugovor sa Parižanima, jer je imao aspiracije da postane slobodan igrač i potom pređe u Real Madrid.

 

Trenutno, Klijan Mbappe potpuno uživa u svom vremenu u regiji Sardinije koja oduzima dah, u pratnji svojih bliskih prijatelja i zadivljujućih mladih žena. Zadivljujući snimci koji bilježe ove nezaboravne trenutke brzo su obišli svijet, privlačeći pažnju nebrojenih pojedinaca. Očigledno je Francusko oduševljenje bazenom dok uživa u društvu dvije žene koje uživaju u njihovim koktelima, od kojih su obje krajnje oduševljene što su u prisustvu jednog od najtalentovanijih fudbalera našeg vremena.Odredište Kyliana Mbappea je primarni fokus fudbalskih diskusija u posljednjih nekoliko sedmica. Ljudi su nestrpljivo spekulisali i razmišljali o tome kuda bi talentovani fudbaler mogao da ide dalje. Francuski fudbaler trenutno ne može da iskoristi jednogodišnju opciju koja mu je dostupna u ugovoru, zbog činjenice da je nedavno od Pari Sen Žermena stekao značajan bonus za lojalnost u vrednosti od 40 miliona evra.

Mbappe je, pokazujući svoje odbijanje da produži postojeći ugovor sa pariškim klubom, donio namjernu odluku da nastavi sa statusom slobodnog igrača tokom predstojećeg ljetnog perioda, u konačnici sa ciljem da olakša svoju tranziciju u cijenjeni fudbalski klub Real Madrid.

Preporučujemo