Ono što je nedavno uradila Marina Gagić, bivša verenica Darka Lazića, jeste da je za medije progovorila o svojoj čvrstoj odluci. Kristalno je jasno dala do znanja da njihovom sinu neće dozvoliti da prisustvuje očevom venčanju, bez obzira na lokaciju, čak i ako je u Pećincima. Gagić smatra da je krajnje vrijeme da se ispravi lažna informacija koja je kružila. Da bi razjasnila stvari, navela je dva čvrsta razloga zašto njihov sin nije bio na vjenčanju.

Pokušala sam da stupim u kontakt sa Darkom kako bih ga zamolila da odvede naše dijete kod doktora, ali nažalost nije došao. Zbog ovog incidenta sam se osjećao frustrirano i razočarano. Posebno, Marina , kao roditelji, nedavno je otkrila da je njihov sin naišao na sličnost sa svojim djedom dok je bio u posjeti svom djedu.

 

Ovaj neočekivani susret izazvao je razne emocije u našoj porodici.Uprkos tome što je bila u Pećincima, Gagić nije dala dozvolu Laziću da odvede njihovog sina na svadbu jer ga je kontaktirala neposredno prije ceremonije i zamolila ga da dijete odvede ljekaru. Nažalost, Lazić je prekršio obećanje i nije se pojavio.

 

 

Ono što je važno jeste da Aleksej ne želi da ga vidi, ali je u mom tati pronašao očinsku figuru, na čemu sam mu neizmerno zahvalna jer nas je spasio od beskućnika. Ovo mnogo govori o njihovoj vezi. Gagić je rekao da je Darko finansirao godišnji odmor njihovog djeteta prošle godine, ali ne i ove godine. Dajte mi isječak teksta da ga mogu ponovo kreirati. Muzičarka je rekla da njen sin ne može da dođe na svadbu iz valjanih razloga, ali nije ulazila u detalje. Uvjerena je da će sve ići glatko.

Preporučujemo