Zorana Pavić se godinama borila sa viškom kilograma, ali je odlučila da preuzme kontrolu i napravi korenite promene u svom životu. Prvi korak ka njenom cilju bilo je probijanje kašike, što je simboliziralo njenu posvećenost. Svesrdno se posvetila zdravoj ishrani, što je rezultiralo impresivnim gubitkom težine od 30 kilograma. Uprkos izazovima na tom putu, Zorana je ostala sigurna u svoj izbor.

 

 

Zorana uživa u raznim ukusima, često uživajući u majonezu, raznim namazima i raznim sirevima. Iako neki to mogu smatrati glupim, ova jednostavna zadovoljstva joj donose ogromnu radost. Uprkos mnoštvu dostupnih opcija, Zorana i dalje preferira nešto mekše i jednostavnije, pokazujući svoju nepokolebljivu sklonost. Sa osmehom na licu, samouvereno je podelila svoju priču sa Grandonline. Međutim, otvoreno je priznala da je došla do tačke kada je postala preterano stroga prema sebi, što joj je onemogućilo da izdrži tako intenzivnu rutinu. “Glupo sam pribjegLA ludoj metodi konzumacije isključivo sirovih limuna, što nikome ne savjetujem.

Uspješno je završila i pedagošku akademiju i srednju muzičku školu, pokazujući izuzetno umijeće kao harmonikaš. Tokom školovanja u srednjoj školi, Pavić je pokazala veliko interesovanje za muziku i čak je osnovala rok bend „Baby Blue“. Nakon toga se pridružila grupi Frenki, kojoj je posvetila nekoliko godina svog života. Sa tom grupom samouvereno je producirala dva albuma i dala izuzetan muzički doprinos. Pored toga, ponosno je zaslužila priliku da se pridruži legendarnom Đorđu Marjanoviću na njegovoj poslednjoj turneji po tadašnjem Sovjetskom Savezu, što je značajno dostignuće koje svedoči o njenim izuzetnim muzičkim sposobnostima.

 

Zorana Pavić je svoje obožavanje i posvećenost muzici nedvosmisleno pokazala kroz učešće u bendovima, što je rezultiralo značajnim dostignućima u ovoj industriji

Preporučujemo