Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka, otkrila je saznanja o prošlogodišnjem ubistvu pjevačice Jelene Marjanović, za koje je njen suprug Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora. Na pitanje novinara Milomira Marića šta zna o ubistvu, Hrkalovićeva je odgovorila: „Ja sam tada radila u MUP-u, ali nisam direktno učestvovala u istrazi ubistva. Napadajući način na koji se istraga vodi.

 

 

” Vi u suštini napadate čovjeka koji je umro i ne može se braniti, a to je nehumano.” Hrkalovićeva je dalje objasnila da je policija nakon višednevne istrage saznala da je njen suprug kriv za zločin iz strasti: “Od prvih dana smo znali da je Zoran Marjanović ubica”. Motiv za ubistvo je nesumnjivo bio zločin iz strasti i tu činjenicu se ne može poreći. Brojni izvještaji to potvrđuju i presuda je nedvosmisleno donesena. Međutim, usred svih široko prihvaćenih informacija, postoji nešto što je privuklo moju nepokolebljivu pažnju.

 

 

Zoran je tokom intervjua zadivljujuće ispričao svoja iskustva prelaska različitih nivoa „astralnog sveta“ kroz svoje snove. Hrabro je tvrdio da je istražio četiri negativna nivoa i zapanjujućih sedam pozitivnih. Kada je upitan o negativnim nivoima, spomenuo je da su u njima živele ubice. Duboko je uznemirujuće čuti dijete tako nježne dobi kako govori o ubicama i jezivom konceptu “Grada mrtvih”, kako je istaknula Hrkalovićka.

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka, samouvjereno je izjavila da je zločin najvjerovatnije vođen posesivnošću, što ukazuje na zločin iz strasti. Termin posesivnost u ovom kontekstu je zamenljiv sa ljubomorom i svim njenim implikacijama. Izvedeni dokazi su dosljedni, a Hrkalović čvrsto tvrdi da je uhapšeni nesumnjivo kriv za ubistvo. Od samog početka u porodici je vladala nezdrava atmosfera, a policija je brzo i efikasno riješila slučaj. Od samog početka je nedvosmisleno utvrđeno da je Zoran Marjanović bez ikakve sumnje izvršilac. Dokazi su se postepeno akumulirali, što je na kraju dovelo do nepobitne presude.