Proslavljena pop pevačica Zlata Petrović dominira muzičkom industrijom bezbroj godina, sakupivši impresivnu evidenciju uspeha. Međutim, u posljednje vrijeme odlučila je smanjiti svoje nastupe i prihvatiti ležerniji način života na selu. Naglašeno, ona ističe svoju snagu u poljoprivrednim poslovima, samouvjereno izjavljujući da joj nijedan posao na farmi ne predstavlja nikakav izazov.

 

Uprkos tome što je duže vreme boravila u Beogradu, koreni pevačice u selu Grabovac, kod Obrenovca, i dalje su duboko ukorenjeni u njoj. Otvoreno je izrazila spremnost da se potencijalno vrati u svoj rodni grad i bavi se stočarstvom. Iznenađujuće, ona tvrdi da bi bilo dovoljno dobiti samo dvije krave i značajan prihod, jer njena sklonost ka spokojnom životu daleko od haosa i meteža gradskog života nastavlja da jača.

 

 

Kako starim, moja sjećanja na odrastanje na selu postaju življa. Iskreno vjerujem da moje djetinjstvo treba da njeguju sve generacije. Iako nisam imao mnogo, naučio sam koliko vredi naporan rad i odlučnost. Iako moja porodica možda nije bila bogata, pevanje moje majke i muzički talenti mog očuha doneli su radost u naše živote. Međutim, kockarske navike moje majke često su donosile finansijsku nesigurnost. Ipak, ona je ostala stub našeg domaćinstva, izvrsna i kao domaćica i kao majka.

 

 

Međutim, postoji jedna dugotrajna misao koja kalja ovu inače divnu sliku. Zahvaljujući majci, naslijedio sam snalažljivost i sposobnost da zarađujem za život. Selo u kojem sam odrastao zauzima posebno mjesto u mom srcu, jer odiše jedinstvenim spokojem koji smatram neodoljivim. Mogu zamisliti da živim tamo, sa samo dvije krave na ogromnoj parceli. Pevačica je samouvereno izjavila da namerava da u bliskoj budućnosti ovaj san ostvari. To joj je postalo primarni fokus, jer nastoji da ispuni svoje najdublje želje.

Preporučujemo