Proveli smo dvije godine zajedno, i to me duboko frustriralo: Stjepan Hauser prvi put govori o prekidu s Jelenom Rozgom.Živjeli smo zajedno dvije godine, a to me izuzetno frustriralo: Stjepan Hauser prvi put govori o prekidu s Jelenom Rozgom.Mnogi su bili iznenađeni kad su Jelena Rozga i Stjepan Hauser priznali da su u vezi 2015. godine. Pjevačica je bila presretna i isticala koliko je Stjepan divan. Prvu godišnjicu veze proslavili su u Veroni, a u veljači 2016. su se zaručili.

Svi su nestrpljivo očekivali njihovo vjenčanje, no 2017. godine uslijedio je prekid, a Jelena i Hauser krenuli su svatko svojim putem. Razlozi za raskid nisu bili javno izneseni, ali se spekuliralo da je pjevačici slomljeno srce.Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim radostima života.

 

Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što više ne želimo govoriti o ovoj temi. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete – izjavila je pjevačica tada za hrvatske medije, a violončelist sada prvi put komentira njihovu vezu.

Suradnja s njom bila je izvanredna, trajala je dvije godine. Prekrasno razdoblje u mom životu, i uvijek ću je pamtiti s toplinom. Upoznali smo se u West Innu, gdje se održavao izbor za “Miss Universe”. Išao sam tamo gledati kandidate za Miss Universe, a onda sam je primijetio, bila je draža od svih kandidatkinja. I tako je sve počelo”, rekao je Hauser u novoj epizodi “Knjazališta”, a potom je komentirao glasine o njihovoj naklonosti istom spolu.

 

Preporučujemo