Mediji su preplavljeni uzbudljivom viješću o trudnoći Anastasije Ražnatović. Nema sumnje da će Anastasija i njen partner Nemanja za nešto manje od četiri meseca ući u roditeljske prigrlitve. Da bi radost bila veća, Anastasija je nedavno otkrila da čekaju djevojčicu, divno iznenađenje koje je željno iščekivala njena mama Ceca. Uz već dvoje unučadi, Ceca nije mogla biti sretnija što je unuku dočekala u obitelji.

 

Sigurno ću izvršiti zadatak i predati ga na vrijeme bez ikakve sumnje. Anastasija i Nemanja u snažnoj su vezi više od godinu dana. Cijelo to vrijeme Anastasia boravi u Sevilli u Španjolskoj, gdje nestrpljivo čeka potrebne dokumente za stalni boravak. Prošlo je dosta vremena otkako je iz tog razloga mogla posjetiti Srbiju. Anastasija je od samog početka njihove veze imala ogromnu ljubav i prihvaćanje Nemanjine obitelji.

 

 

Osobito je razvila blisku vezu s njegovom sestrom Vanjom, često zajedno krećući na uzbudljiva putovanja. Međutim, nedavno je između njih došlo do svađe, zbog koje su Nemanjina majka Olivera i sestra Vanja prestale da je prate na Instagramu. Primijetili su to mnogi, a na Svjetskom prvenstvu u Kataru sjedili su na suprotnim stranama. Nemanja se trudio da popravi njihov odnos, ali nažalost u tome nije uspio. Ni sada, dok Anastasija nosi njihovu prvu unuku, Olivera joj nije stigla.

 

Nemanja je bio presretan kada je saznao da će postati otac te je odmah obavijestio svoju obitelj koja mu je čestitala i poželjela sve najbolje. Međutim, s njegovom budućom snahom nisu imali nikakav kontakt niti interakciju. Nasuprot tome, Nemanjin otac i brat uvijek su imali pozitivan odnos s Anastasijom. Ostaje neizvjesna reakcija ženskih članova obitelji na nadolazećem vjenčanju u lipnju.

Preporučujemo