Razvod Tonija Bijelića i Dragane Mirković već nekoliko dana izaziva veliku buru u javnosti. Čak i sada postoji neizvjesnost oko postojanja Tonijeve navodne ljubavnice, tema koja je i dalje izvor mnogih nagađanja.

Doznalo se da je Dragana ostala u dvorcu čuvati djecu, a Toni je uz svoju novootkrivenu ljubav potražio utočište u Njemačkoj. Usred bezbrojnih priča koje se odvijaju ispod, Toni Bijelić sinoć se iznenada pojavio u stanu obitelji Ebenfurt.

Naime, uskoro bivši suprug pjevačice snimimio je kratki video ispred zadivljujuće građevine. Usred noći, kad su turisti rijetki, vidljivo je da nije stigao kao tipičan posjetitelj.

Dok je Toni sjedio u autu, ostali smo zatečeni kada su se masivna vrata otvorila. To što je biznismen dodao glazbu u video, posebno kultni soundtrack iz “Kuma”, dodatno je zbunio našu zbunjenost.

Prava namjera Tonijevog posjeta, bilo da nas obavijesti o povratku u svoje stado ili samo da posjeti Draganu i djecu, tek se otkriva. Mnogi su nagađali gdje je Dragana i kako je reagirala na neočekivani posjet, a zanimalo se je li za to vrijeme uopće bila kod kuće.

Preporučujemo