U Brestaču se nalazi izuzetno lijepa rezidencija Darka Lazića.

Uprkos ogromnoj slavi, Darko Lazić ostaje duboko vezan za svoj rodni grad. Popularna folk pjevačica svjesno je odlučila da i dalje živi u Brestaču, malom selu koje se nalazi u sremskoj opštini Pećinci. U ovom idiličnom okruženju Darko je nedavno sagradio raskošnu vilu u kojoj sada živi sa svojom voljenom suprugom Katarinom.

Sa svojom suvremenom estetikom, prostrana dvoetažna rezidencija odiše osjećajem modernosti koji je uistinu zadivljujući. Dvorište, ukrašeno stiliziranim sivo-bijelim kockama, doprinosi atmosferi koja izaziva strahopoštovanje. Osiguravajući privatnost, čvrsta ograda od betonskih blokova štiti posjed od znatiželjnih promatrača. Ipak, Darko nam povremeno omogući da zavirimo u njegovu očaravajuću domenu kroz utiske podijeljene na Instagramu.

  • Dizajn interijera karakterizira prevladavajuća shema bijele boje, koja svojom svestranošću pruža beskrajne mogućnosti. Dnevna soba, koja odiše svijetlim i ugodnim ambijentom, ukrašena je namještajem u raznim nijansama bijele, nadopunjenom prisutnošću televizora izdašnih dimenzija.

Povremeno je područje koje povezuje sobe ukrašeno drvenim detaljima koji se protežu od poda do stropa, nadopunjenim biljkama koje se neprimjetno stapaju s okolinom, zajedno s ukrasnim bijelim kamenjem. U dosadašnjoj karijeri popularni pjevač skupio je kolekciju nagrada, ponosno izloženu na namjenskoj bijeloj polici u posebnom kutku.

  • U Darkovoj odsutnosti, brigu o domaćinstvu preuzima njegova majka Branka, što rezultira veselom atmosferom uz dječji smijeh. Naime, četverogodišnji Aleksej, Darkov sin s bivšom vjerenicom Marinom Gagić, unosi veliku radost u kuću.

Sam Darko već prenosi svoje glazbeno znanje učeći Alekseja svirati harmoniku. Osim toga, Darko iz prethodnog braka s Anom Sević ima kćerkicu Lorenu, a obitelj s nestrpljenjem iščekuje dolazak još jedne bebe. Naime, Darkova supruga Kaća trenutno boravi u drugoj državi.

U pauzama, Darku najveća radost leži u društvu djece. Uhvaćen na fotografiji, vidimo ga kako se mirno smjestio u oskudno ukrašenoj spavaćoj sobi sa svojim sinom, stvarajući spokojno i spokojno utočište posvećeno opuštanju.

Unutar ovog carstva postoji mirna oaza poznata kao vrt. Najsigurnija hrana stvorena je od bogate berbe voća i povrća koje uzgajamo vlastitim rukama. A u okvirima bakine kuhinje, mjesta neviđene ljepote i slatkoće, te osjećaje prenosi cijenjeni Lazić, prenosi Hello! časopis.

Preporučujemo