Televizijski slavni Ognjen Amidžić i njegova voljena partnerka, koleginica Mina Naumović, sa zadovoljstvom objavljuju da željno iščekuju dolazak drugog djeteta. Mediji su brujali spekulacijama o njihovom predstojećem vjenčanju, a izvještaji sugeriraju da je par već odredio datum za svoju dugo očekivanu ceremoniju vjenčanja. Mina i Ognjen će za samo nekoliko meseci krenuti na uzbudljivo putovanje u roditeljstvo, koje će ih navesti na temeljno renoviranje svog raskošnog stana koji se nalazi u živahnom naselju Dorćol.

 

 

Uz skori dolazak njihovog snopa radosti, par se ne samo fokusirao na transformaciju svog stana, već je i svoje napore posvetio stvaranju udobne i prijatne dječje sobe. Kako bi olakšali proces renoviranja, Mina i Ognjen su se privremeno preselili, opraštajući se od svog dragog prebivališta. Nedavno je uvek angažovana voditeljka na Instagramu otkrila tajnu gde se trenutno nalazi njihova rezidencija.

 

 

Na osnovu njene objave na Instagramu, čini se da zadivljujuća voditeljka i njen partner trenutno borave u prestižnom delu Beograda. U ovom luksuznom kvartu, snimila je očaravajuću fotografiju koja prikazuje prekrasan pogled vrijedan milione dolara.

 

 

Osim toga, podijelila je pogled na njihov raskošno dizajniran penthouse, koji odiše modernim i modernim ambijentom u skladu s najnovijim trendovima u dizajnu interijera. Voditelj Ognjen Amidžić je tokom nedavnog razgovora u svojoj emisiji pokrenuo temu Minine trudnoće, sa ciljem da svima osvježi sjećanje na ovaj značajan događaj. Događaj koji trenutno slavimo je apsolutno veličanstven. Moram reći da smo i Mina i ja ispunjeni neograničenim osjećajem radosti. To je upravo ono čemu smo se nadali i željno očekivali, a sada se konačno ostvarilo – riječi ne mogu adekvatno prenijeti naše oduševljenje. U stvari, toliko sam presrećan da mi se čini gotovo nadrealnim.

 

 

 

 

Preporučujemo