U sadašnjoj eri, postalo je sve teže pobjeći od sveprisutnog razgovora o bračnoj nevjeri putem digitalnih kanala ili društvenih mreža. Od posebne fascinacije je pojava takvih incidenata u domenu javnih ličnosti, kao što je prikazano u izvještaju koji slijedi, nažalost ukaljan prilično obeshrabrujućom prirodom. Gokce Bahadir, poznata turska glumica koja je opčinila naše duše svojom očaravajućom predstavom u hvaljenom filmu “Kad lišće pada”, posjeduje očaravajuće romantično putovanje koje je, nažalost, zasjenjeno skandalom koji je zahvatio svjetska reflektora.  Godine 2011. Gokče i Alibračne su se svečano zakleli na vječnu ljubav jedno drugome, krenuvši na bračno putovanje ispunjeno obećanjima i nadom.

 

Nažalost, njihova priča o ljubavi je tragično prekinuta, jer su se nakon samo godinu dana oprostili jedno od drugog, a putevi su im se razišli.Ipak, kako je vrijeme otkrivalo svoje tajne, oni koji su blisko poznavali Gokčea hrabro su otkrili zapanjujuće otkriće – otkriće koje je pokidalo samu osnovu Alija i njegove voljene žene. Sada je poznato da se dogodio srceparajući incident, u kojem je Ali naleteo na svoju dragu suprugu, upletenu u nežni zagrljaj sa svojim voljenim pokojnim ocem Kemalom Sunalom.

 

Kemal, poznat po svojoj zadivljujućoj privlačnosti, stupio je u duboku romantičnu vezu s Alijinim voljenim supružnikom ubrzo nakon što je preuzeo ulogu njenog cijenjenog svekra. Uprkos značajnoj nejednakosti u godinama, zapanjujuće tri decenije, njihova duboka naklonost jedno prema drugom je opstala i nije se mogla zanemariti.

 

Ušavši unutra, njegova čula su bila potresena prizorom dve osobe, bez odeće, usred sjaja televizijskog ekrana. Nažalost, Kemal je, neustrašiv ovim burnim preokretom događaja, na kraju otkrio istinsko zadovoljstvo u kasnijim fazama svog života zajedno sa svojom obožavanom suprugom Nazli Kurbanzade, s kojom je u blaženom braku od 2018. godine.