Miloš i Ivana Ilić, roditelji Danke Ilić, nestale pod misterioznim okolnostima u utorak 26. marta popodne u Banjskom polju kod Bora, juče su značajan dio dana i noći posvetili informativnom razgovoru u policijskoj stanici.

Nakon opsežne pretrage terena u kojoj je sudjelovalo više od 1000 osoba, nestala djevojčica Danka Ilić ostala je nepronađena. Slijedom toga, u skladu sa standardnom policijskom procedurom, istraga se usmjerila na obiteljske veze roditelja Danke Ilić.

Posebno je značajna majka Ivane Ilić, koja je jedina bila prisutna s djecom u ključnim trenucima i zapravo posljednja osoba koja je vidjela svoju kćer prije njezina nestanka.

U cilju prikupljanja svih potrebnih informacija, policija provodi temeljito istraživanje okolnosti nestanka majke prijavljenog kobnog dana. To uključuje ispitivanje svega što se događalo od nestanka Danke Ilić do dolaska prvih policijskih patrola, kao i procjenu saznanja do kojih su te patrole došle po dolasku u Banjsko selo.

Svako pitanje mora biti istraženo, svaka mogućnost mora biti razmotrena, a svaki detalj mora biti pažljivo ispitan, ne ostavljajući kamen neprevrnut. Timotijević naglašava kako je važno ne zanemariti nijednu informaciju i ništa ne uzimati zdravo za gotovo.

Ivana Ilić, 25-godišnjakinja, u vezi je sa sadašnjim suprugom Milošem Ilićem od 17. godine, a zajedno imaju dvoje djece – starijeg sina i mlađu kćer Danku koja će proslaviti njezin drugi rođendan u svibnju. Ivana zbog trudnoće nije mogla proći poligrafsko ispitivanje u sklopu istrage o nestanku.

Preporučujemo