Ana Bekuta, veoma cenjena folk pevačica savremenog doba, odiše ogromnim samopouzdanjem jer je ponosno članica cenjenog žirija Zvezdine Granda. Tokom svoje slavne karijere, spretno je zaobilazila svaku nepovoljnu medijsku pažnju ili situacije koje bi potencijalno mogle skrenuti fokus sa njenog izuzetnog talenta.

Značajna intriga je njena prethodna veza sa političarem Milutinom Mrkonjićem, zanosna veza koja se protezala od 2010. do samo prošle godine. Ana je samouvereno govorila o svom dubokom divljenju Mrki, ali je namerno zanemarila da se dotakne svojih prethodnih romantičnih poduhvata. Javnost je posebno zaintrigirao jedan od njenih bivših partnera. Ova osoba je imala značajnu poziciju u Aninom životu jer su bili njen najnoviji romantični interes pre nego što je stupila u vezu sa renomiranim političarem.

 

Ana je samouvereno odlučila da prekine burnu vezu sa Daliborom, jer nije imala želju da unosi novi haos u svoj život. Uprkos tome što se njihova jednogodišnja romansa bliži kraju, pevačica Bekuta čvrsto veruje da je njena namera jasna i da bi to trebalo da bude dovoljno za one koji su u nju uloženi iz raznih razloga.

Ana čvrsto odlučuje da potpuno zanemari sve vesti ili novosti u vezi sa svojim novootkrivenim ljubavnim interesovanjem. Bekuta je jasno stavila do znanja Daliboru i svima ostalima koji sumnjaju u potencijal njihove veze za doživotnu obavezu. Uprkos lijepim uspomenama koje su podijelile, od kojih su neke ovjekovječene na fotografijama koje ona šalje, ne mogu promijeniti neospornu stvarnost njihove situacije. Bekuta Daliboru od sveg srca želi samo najbolje, a ako zatreba, spremna je da preuzme punu odgovornost za njihov razvod.

Preporučujemo