Nagađanja o trenutnom stanju Anastasije Ražnatović ponovo su se pokrenula kada je nedavno podijelila fotografiju na svom Instagram profilu. Brojni komentari njezinih pratitelja nagađali su kako bi mogla čekati dijete.

I nakon nekoliko dana izjava Anastasije nastavila je raspirivati ​​te sumnje. Iznenađujuća objava Anastasije ostavila je sve u nedoumici, iako je bilo puno onih koji bi se iskreno obradovali njezinoj sreći.

Zapažanja o zaobljenom trbuhu i komentari koji upućuju na trudnoću ukazuju na to da i drugi dijele našu percepciju blaženog stanja pjevačice. Nakon Tašine izjave, svoje su mišljenje iznijele Olivera i Vanja, Nemanjine majka i sestra, s kojima je pjevač ponovo uspostavio pozitivan odnos.

Prije samo nekoliko dana Anastasija i Nemanja Gudelj obilježili su svoju dvogodišnjicu, što je proslavljenog nogometaša potaknulo da na svom profilu uz fotografiju para podijeli iskrenu poruku.

Nedavna objava Anastasije potaknula je nagađanja u javnosti oko spola njezina nerođenog djeteta. U intrigantnom potezu, Anastasia je podijelila isječak iz omiljenog filma “Kralj lavova”.

Ovaj isječak prikazuje iskreni razgovor između mladog Simbe i njegova oca, što mnoge navodi na zaključak da Anastasia nagovještava dolazak dječaka, a možda čak i razmišlja o imenu Lav.

Preporučujemo