Voja Nedeljković, jedno od najomiljenijih i najiskusnijih televizijskih lica u regionu, najavljen je kao najnovije značajno pojačanje tima UNA televizije.

Voja je izrazio zadovoljstvo što na UNA TV vidi poznata lica, osobe sa kojima je ranije dijelio ekran. Dodatno, primijetio je pojavu novih, mladih talenata koji si stvaraju ime u televizijskoj industriji.

UNA TV je poznata po svojim zanimljivim sadržajima koji zadržavaju pažnju gledatelja, zbog čega je Voja odlučio da svoje intervjue objavi na platformi.

Tijekom svoje duge karijere u medijskoj industriji, Voja je imao privilegiju razvijati osobne veze s osobama koje je intervjuirao u svojoj emisiji, omogućujući publici da kroz iskrene i prijateljske razgovore stekne uvid u njihove živote i karijere.

Gledatelji UNA TV mogu očekivati ​​autentičnu životnu priču svakog sugovornika, otkrivajući dosad neotkrivene aspekte njihovih života koji nisu podijeljeni ni na jednoj drugoj medijskoj platformi, uz opipljivu i značajnu životnu lekciju svakog od aktera serije. Za više informacija pratite nas.

Preporučujemo