Virginija Mihajlović, kći poznatog srpskog fudbalskog trenera i igrača Siniše Mihajlovića, nedavno je proslavila svoje venčanje u italijanskom gradu Bariju. Ovo venčanje bilo je posebno jer je Virginia odlučila da ga održi u Bariju zbog posebnog značaja koji ovaj grad ima za njenu porodicu. Naime, njen otac je 1991. godine osvojio evropski klupski naslov sa Crvenom zvezdom upravo u ovom gradu, što ga čini posebnim mestom za Mihajlovićeve.

Na venčanju je bilo oko 200 gostiju iz cele Evrope, a proslava se odvijala u luksuznom hotelu Masseria Caselli. Virginia je nosila vlastitu kreaciju venčanice od čipke, što je dodalo lični pečat ovom posebnom događaju.

Siniša Mihajlović preminuo je u decembru nakon hrabre borbe sa leukemijom, što je dodatno učinilo ovaj trenutak emotivnim za Virginiju i njenu porodicu. Na dan venčanja, umesto njenog oca, pridružili su joj se njeni bratovi kako bi je ispratili do oltara. Virginija je tokom jedne emisije podelila svoje emocije i izjavila da je osećala očevu prisutnost na ovom važnom danu.

Ovo venčanje će zauvek biti posebno sećanje za Virginiju Mihajlović. Iako je njen otac bio fizički odsutan, njegova ljubav i prisutnost u srcima svih prisutnih bili su snažni. Njegovo nasleđe i inspiracija ostali su duboko ukorenjeni u porodici, a posebno u Virginijinom srcu. Iako su suze tugovanja bile neizbežne, njen osmeh na licu i podrška porodice bili su znakovi da je Siniša Mihajlović želeo da njegova kćerka bude srećna i proslavi ovaj poseban dan. Svi mi želimo sve najbolje za našu porodicu a pogotovo djecu tako da bi to i on vjerovatno najviše želeo.

Preporučujemo