Istaknuta glumica Salveta, poznata i kao Ljiljana Jakšić, oduševila je publiku svojim nezaboravnim prikazom voljenog lika u seriji “Kursadžije”. Njena živahna ličnost i nevjerovatna fizička snaga učinili su je trenutnom favoritkinjom. Ljiljana je i u šestoj deceniji života doživela izuzetan preobražaj. U 52. godini života doživjela je neizmjernu radost majčinstva. Iako se suočila sa srceparajućom situacijom kada je njen partner odlučio da ode nakon što je saznao za njenu trudnoću, Ljiljana je utehu našla u pozitivnim vestima koje su usledile.

 

Uprkos odlasku njenog partnera u teškom periodu, Ljiljana je sa srećom prigrlila trudnoću i željno dočekala svoju dragocenu devojčicu. Osjetila je neodoljiv val uzbuđenja i radosti, znajući da će ostatak njezine trudnoće proći glatko i da će uskoro ljuljati svoje novorođenče u naručju. Nažalost, trudnoća često predstavlja brojne prepreke za žene, i ja nisam bila izuzetak. Nastavila sam da radim do svog osmog mjeseca i nisam koristila porodiljsko odsustvo. Ubrzo nakon porođaja, vratila sam se na posao nakon samo mjesec dana, fokusirajući se isključivo na uklapanje u skadarsku nošnju.

 

Glumica je marljivo brinula o Dariji, zadovoljavajući sve njene potrebe i ne ostavljajući joj prostora da traži očinsku figuru. Dok je Darija procvetala u izuzetnu i zanosnu mladu ženu, Ljiljana se taktično suzdržavala od razgovora o kontroverznim odlukama svog bivšeg partnera. Odlučno je ustvrdila: “Nemam želju da osuđujem njegove misli; nije moje mjesto da to radim.

 

” Na kraju krajeva, svako ima slobodu da donosi sopstvene izbore, bez obzira na posledice, i mora da preuzme odgovornost za njih. Ovo je inherentni aspekt ljudskog iskustva, jer se svi susrećemo sa takvim okolnostima. Ljiljana Jakšić je svojevremeno mudro izrazila značaj prihvatanja i kretanja iz ovih trenutaka.

Preporučujemo